kredi kartın ile alınca koyacağı vade ile yine hepsiburadaki fiyat olur :/2 hafta önce 1649du. Taş çatlasın 1599
kredi kartın ile alınca koyacağı vade ile yine hepsiburadaki fiyat olur :/2 hafta önce 1649du. Taş çatlasın 1599
3600'ü gömmeye karar verdim güzel fiyata duşerseYap bence o zaman zaten eski işlemcin olan 3500X den daha iyi 10400F o yüze her türlü kâr
önceden sepete eklenmesin diye böyle yapıyorlar. saat 22de stok gözükecektir. kapan alsın diye.Rx5500xt 4gb indirime girecekte stokta yok gözüküyor nasıl oluyor?
İyiyse alacağımArkadaşlar bu ürün alınır mı sorunu var mı indirime girecek.
Team CX1 480GB 530/470MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk ( T253X5480G0C101) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet sorunlu mu o ssd1 Tb olan sanırım
kendine has switchi varmıs zaten peki inceleme de göremedim cok ses durumu nedir bilginiz var mı sessiz olması daha iyi benim icin mekanik bakarkende red bakıyorum.Mekanik değil mekanik hisli diye geçiyor.
Ben sordum alınır diyorlardı.5500XT düşünüyorum fakat yazılım konusunda sıkıntılar olduğu söyleniyor amd tarafında ne diyorsunuz ?
Bilmiyorum ki 1 Tb değil de 240 yada 500 bakıyorum eski laptop için, HDD çok yavaş kalıyor yarım saat acilmiyorEvet sorunlu mu o ssd
Taşınabilir var 500 Luk SSD o nasıl acaba biraz pahalıEvet sorunlu mu o ssd