indirimdeki asus monitör iyi midir almayı düşünüyorum daAdam akıllı PSU ya da monitör olsa olurdu da bana uygun bi' şey yok.
İkinci SSD olarak 2TB bi' kaç tane var ama indirim iyi değil.
indirimdeki asus monitör iyi midir almayı düşünüyorum daAdam akıllı PSU ya da monitör olsa olurdu da bana uygun bi' şey yok.
İkinci SSD olarak 2TB bi' kaç tane var ama indirim iyi değil.
Amazonda 48TL daha pahalı 6Taksit var.indirimdeki asus monitör iyi midir almayı düşünüyorum da
peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz monitör var mı bildiğinizAmazonda 48TL daha pahalı 6Taksit var.
Ben olsam oradan alırım daha mantıklı. Fakat monitörün derin incelemesini bilmiyorum, Youtube'dan bi' izle istersen kaçırılmayak fırsat yok yani.
Ben 2K baktığım için genelde onları araştırıyorum ya, 1080P monitörlerde şu alınabilir dediğim yok açıkcası.peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz monitör var mı bildiğiniz
bu ssd'de ne var bu kadar popüler ? drami yok mesela sürekli ssd'de dram önemli diyorlar bunda dram yok, önemli değil mi dram ?Tükendi sonra stok yenilediler...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen 2069 TL peşin fiyatına 3 taksit olunca alayım dedim..
Alıntıyı görüntüle
Normal kullanıcı için önemli değil... Çok büyük boyutlu dosyalar ile çalışıyorsanız önemi var... Gen4 hızında 2000 TL çok iyi fiyat. Genelde Gen3 olan ssd'leri bu fiyata yakalayabiliyoruz. Kingston bizim ülkede KC3000 modelinden dolayı popüler bir marka..bu ssd'de ne var bu kadar popüler ? drami yok mesela sürekli ssd'de dram önemli diyorlar bunda dram yok, önemli değil mi dram ?