Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Satriani

80+ Bronze
indirimdeki asus monitör iyi midir almayı düşünüyorum da
Amazonda 48TL daha pahalı 6Taksit var.
Ben olsam oradan alırım daha mantıklı. Fakat monitörün derin incelemesini bilmiyorum, Youtube'dan bi' izle istersen kaçırılmayak fırsat yok yani.

Daisys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
nurullah kılıç
Amazonda 48TL daha pahalı 6Taksit var.
Ben olsam oradan alırım daha mantıklı. Fakat monitörün derin incelemesini bilmiyorum, Youtube'dan bi' izle istersen kaçırılmayak fırsat yok yani.
peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz monitör var mı bildiğiniz

Satriani

80+ Bronze
peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz monitör var mı bildiğiniz
Ben 2K baktığım için genelde onları araştırıyorum ya, 1080P monitörlerde şu alınabilir dediğim yok açıkcası.
Forumda mutlaka kullanıp tavsiye edenler vardır, arama kısmına yazarak konulara bi' göz gezdir istersen. Yanlış bilgi vermek istemem çünkü.
Hatta monitörlerle ilgili geniş bir konu da var onu bulursan, en mantıklı seçenek orada vardır.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Birol Olcaytürkan
bu ssd'de ne var bu kadar popüler ? drami yok mesela sürekli ssd'de dram önemli diyorlar bunda dram yok, önemli değil mi dram ?
Normal kullanıcı için önemli değil... Çok büyük boyutlu dosyalar ile çalışıyorsanız önemi var... Gen4 hızında 2000 TL çok iyi fiyat. Genelde Gen3 olan ssd'leri bu fiyata yakalayabiliyoruz. Kingston bizim ülkede KC3000 modelinden dolayı popüler bir marka..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,890
Üyeler
167,901
Son üye
Canblader
Top Bottom