Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

🤦‍♂️ Really. Kulaklığın bir kaç incelemesine bakayım da güzelse gece gece az üzüleyim.
Tasarımına bakarsan JD712 ile aynı kulaklık olduğunu anlarsın kanka. 712 170tl'ye düşüyor onu al daha mantıklı.

Bakma böyle olduğuna. Ben 170tl'ye aldım 2 ay önce. Gaming Gecesinde uygun gözükmesi için fiyatlar şişiriliyor.
Peki brom zaten gerçekten değecek bir indirim olmazsa 1.5- 2 ay sonra falan alacağım. Biraz inceleme videosu izleyeceğim Valorant baydı biraz :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakma böyle olduğuna. Ben 170tl'ye aldım 2 ay önce. Gaming Gecesinde uygun gözükmesi için fiyatlar şişiriliyor.
Hem o kulaklık 200-250 ye düşerse bunu belediye dağıtacak herhalde :D https://www.incehesap.com/james-donkey-710-siyah-7-1-surround-gaming-kulaklik-fiyati-39977/

JD710 170tlye düşüyor ismini karıştırmışsın sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Bunları Aldım Yorumlarınız nedir
o işlemci ne zaman düştü o kadar

hayda o kadar düşüyor demek, ne zaman aldın, ekran görüntüsünü paylaşabilirmisin siparişlerim bölümünden
27 Martta almışım.

jd712.webp

Aha 1000 mesaja gelmek üzereyiz

Haydi bakalım, ne bekliyorsunuz bugün ki indirimlerde? Ben Ryzen 5-3600 ve 5600XT almayı planlıyorum.

Geri