Scarlet17
80+
Dahası
Bu tarihte aldımHadi be , ne zaman almıştın dostum ? Daha bu hafta bu modelin çift fanlısını almıştım.
Bu tarihte aldımHadi be , ne zaman almıştın dostum ? Daha bu hafta bu modelin çift fanlısını almıştım.
biraz araştırma yap forumda 1-2 kişi işlemci 96 ları gördü diye konu açmış açıkçası paranın arkasında dur ben demiyorum illa iade et sistemi diye ama yinede araştırma yapman iyi olurda sistemi sizce iyi mi? 2gündür iptal edesim var elimi geri çekiyom
anakartı b450m-k almıştım rgbsizmiş mosfetsizmiş.
İki hafta önce şahane ürünler vardı.iki üç hafta önce çok daha iyi ürünler geliyordu diye hatırlıyorum
Cs goda hiç bakmadım asassin creed oynuyorum gayet akıcı bir şekildecsgoda kac fps alıyorsunuz?
eğer ekran kartı alacaksan 3400g alma o işlemci apu kullanıcaksan alınır 1600af alman daha mantıklı bende şuan ryzen 3 2200g var 1660super alıcam ama bunla her turlu darbogaz yapacak o yüzden bunu satıp 1600 af alıcamAMD Ryzen 5 3400G fiyatı sizce ne kadar düşer ? 1600af yerine tercih edielbilir mi ?
da2 sistemdeki rx5700xt ısınan model sakın almaarkadaşlar cok onemli bir soru soracagım da 2 sistemi rx 5700 xt yapıp almakmı yoksa gaming gecesinden almakmı
Sen parasını ödemedin mi zaten?arkadaslar da 2 sistemi rx 5700xt yapıp almakmı gaming gecesnden toplamakmı
Sanırsam 5700xt yapınca kasayıda değiştirmek gerek.arkadaslar da 2 sistemi rx 5700xt yapıp almakmı gaming gecesnden toplamakmı