crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
PNY XLR8 CS3030 500 GB diskten aldım bakalım. 500 ₺ olması gayet güzel.
599 liraya İtopyada firecuda 510 var farka değer bence.PNY XLR8 CS3030 500 GB diskten aldım bakalım. 500 ₺ olması gayet güzel.
Gerek duymuyorum. İkinci M.2 SSD olarak ve depo olarak kullanılacak. PCIe 2.0 x4 kullanılacak hatta (B450 sağ olsun ). Hız önemli değil, model önemli değil, kontrolcü önemli değil, DRAM var mı yok mu o da önemli değil.599 liraya İtopyada firecuda 510 var farka değer bence.
Hayırlı olsun. MP33 ü aldım inşallah yanlış yapmamışımdırGerek duymuyorum. İkinci M.2 SSD olarak ve depo olarak kullanılacak. PCIe 2.0 x4 kullanılacak hatta (B450 sağ olsun ). Hız önemli değil, model önemli değil, kontrolcü önemli değil, DRAM var mı yok mu o da önemli değil.
Ultra 3D/WD Blue almak yerine en azından birazcık daha iyi bir şey olsun istedim. Gözüme kestiriyordum zaten bu modeli çokça indirime girdiği için .
ben kullanıyorum ışık sızması sorun olmayacaksa alınır. ben çok memnunumAsus TUF Gaming VG27VQ 2000tl olmuş alınır mı beyler acil lütfen
Ben dedim alınır falan tıkladım bitmiş. Gerçekten saniyeler sürdü. Ya da bir kandırmaca var. Inanılmaz hızlı bitti çünkü.3060 fiyat çok iyiydi millet gainward almıştı o paraya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok ama ilk dakikada bitti
Teşekkürler. Sana da hayırlı olsun. Umarım sıkıntı çıkartmaz sana .Hayırlı olsun. MP33 ü aldım inşallah yanlış yapmamışımdır
Aynı kullanım amacıyla aldım, depolama sadece ama verileri yakarsa üzülürüm. Bu fiyata da sata ssdler var sadece.
HayırCorsair HS35 alınır mı?