DeLeLeSeKualiti
80+
- Reaksiyon skoru
- 203
7500F bedavaydı bir de Maximum kart ile 4500'e geldi verdiği puanlarla(3 de taksit). İkinci elde daha pahalıya satılıyor 
Bi şey diyim mi harbi vatan haricinde yalan dolan ya. Orda hiçbir şey almadım sistem dizme olayım garanti değildi şimdi de kedi gibi ciğerin indirimini bekliyorumEskisi kadar ilgi yok vatan indirimleri vs. artık alan aldı. Stok öyle hızlı bitmez hala 14 tane var hatta.
Sonradan olacakBeyler ben 7500f aldım maximum kampanyasıyla kampanya detaylarında indirim diyo heediye para değil bu ödeme adımında mi düşmesi gerekiyordu yoksa sonradan para iadesi mı olacak
Kasası kötü ya
Maxi puanları kullanabiliyor muyuz ödeme anında göremedim öyle bir seçenek ?7500F bedavaydı bir de Maximum kart ile 4500'e geldi verdiği puanlarla(3 de taksit). İkinci elde daha pahalıya satılıyor![]()
Maxi puanları kullanabiliyor muyuz ödeme anında göremedim öyle bir seçenek ?
Hacı abi bu karttaki puanları nasıl kullanacaz biz peki ya%10 geri ödeme(529.9 lira) + 250 lira puan gelecek, karttaki puanlar kullanılmıyor.
Ne gibi özelleştirme yapilmaliCorax sistemi almak yerine 7800X3D sistemi özelleştirmek çok daha mantıklı:
![]()
Alfavenom | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Özelleştirmeli olarak atmışım zaten.Ne gibi özelleştirme yapilmali
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki bilgim yok yardımcı olursaniz
Göremedim hocam size zahmet hangisi acabaÖzelleştirmeli olarak atmışım zaten.