Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

psu c+ görünüyor ben tercih etmezdim

1762538625347.webp

Buradan hocam:

Aynı PSU'nun 850W olanını bekliyorum ben de, yorumları güzel bir PSU

Ne diyorsunuz Tier listesinde B diye biliyorum alınır mı sizce
B+ görünüyor benim de hoşuma gitti, Cratos'tan uygun olursa almayı düşünüyorum

Dostlar incehesap'ın instagram hesabına baktım bazı sistemlerin ipucu fiyatlarıni paylaşmışlardı. Bana göre o sistemlerin fiyatini önceden piyasaya göre şişirip indirim zamanı gelince düşürdüler gibime geldi sizce?

Buradan hocam:

Bende vallaha cratos u beklerken bu geldi daha düşük fiyat gelir inşallah bende alırım

Fiyatı zaten 6499TL gözüküyor güzel fiyata düşer umarım

Valla bu gece işlemci bakımından bütün tuşlara bastı İncehesap ve en baba 3 işlemciyi de listeye koydu, isteyen 9800x3d - 9700x - 7800x3d.. Bütçesine göre kapar artık herkes bir tanesini, haftalardır bekledim 9800x3d gelsin diye ama maalesef 2 hafta önce Amazondan aldığım gün sonrası neredeyse her hafta koydu listeye (Gerçi ben 6 taksite peşin fiyatına aldım o ayrı avuntum)

Buradan hocam:

aslında bende 850w alabilirimde ileri dönük 1000W almak istiyorum almışken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/msi-mag-coreliquid-240r-v2-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-54219/ bu nasıldır 7800x3d kaparsam bunuda yanında kapmayı düşünüyorum

Dostlar incehesap'ın instagram hesabına baktım bazı sistemlerin ipucu fiyatlarıni paylaşmışlardı. Bana göre o sistemlerin fiyatini önceden piyasaya göre şişirip indirim zamanı gelince düşürdüler gibime geldi sizce?
Zaten öyle bu hafta içi bir sistem özelleştirdim genelde gaming gecesinde çıkan popüler bir sistem dün bakmış olmam lazım baktım fiyatı değişmiş bazı parçalar özelleştirmeler değişmiş doğal olarak sepetimden de düşmüş o zaman zaten sildim direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,917
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri