Sıkıntı olmaz ama , bütçeniz varsa daha iyi bir işlemci alın derim.Teşekkürler peki ryzen 3 2200g ile a 320m-a pro sıkıntı olmaz ise alıyorum
Bir sonraki hafta bakmayacam aga saldımHer hafta olduğu gibi buradayız. Yine 5500xt yok...
Geçen cuma gaming gecesinden klavye aldım klavyenin 1 tuşu bozuktu (macro tuşu) geri gönderdim bekliyorumArkadaşlar internetten gaming gecesi ile ilgili siyayetler defolu ürünler şeklinde yorumlar okudum, doğruluk payı nedir burdan gaming gecesi alışveriş yapan varsa aydınlatabilir mı?
Ürünler sıfır, kutulu ve garantili geliyor.Arkadaşlar internetten gaming gecesi ile ilgili siyayetler defolu ürünler şeklinde yorumlar okudum, doğruluk payı nedir burdan gaming gecesi alışveriş yapan varsa aydınlatabilir mı?
İşlemci var bi' onların fiyatları da normalinden farksız.Bu hafta da çok iyi bir ürün yok
10100F çok pahalılaştı, daha geçen 700 küsürdü, bilgisayarcı 800 TL istiyor ondan alacağım gibi gözüküyor.İşlemci var bi' onların fiyatları da normalinden farksız.
10100F 900 liraydı sabah. 200 lira daha ekleyip 10400F almak daha mantıklı. Sırf öneriyom he Intel'i sevdiğimden değil.10100F çok pahalılaştı, daha geçen 700 küsürdü, bilgisayarcı 800 TL istiyor ondan alacağım gibi gözüküyor.
İntel anakartlar da uçup gitmiş
3100 fiyatlarına bakılırsa yine vasat ama asla 900 etmezBu haftanın listesini atacak var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
10100F 900 liraydı sabah. 200 lira daha ekleyip 10400F almak daha mantıklı. Sırf öneriyom he Intel'i sevdiğimden değil.