Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Fazla bile gelir güzel güç kaynağı fakat boşta webde gezinsen bile fanı dönüyor 500RPM - 600RPM lerde geziniyor.
sistemime yetecek bir tık üstü bir şey önerebilir misiniz?

sistemime yetecek bir tık üstü bir şey önerebilir misiniz?
650W 80 Plus gold yeterde artar overclock yapılmayacak ise işlemciye ama arada pay bırakmak iyi oluyor 750w ilerde upgrade filan yapacaksanız mantıklı olabilir.

650W 80 Plus gold yeterde artar overclock yapılmayacak ise işlemciye ama arada pay bırakmak iyi oluyor 750w ilerde upgrade filan yapacaksanız mantıklı olabilir.
evet belki oc yaparım ileride veya upgrade o yüzden 750 düşünüyorum öneriniz var mı?

evet belki oc yaparım ileride veya upgrade o yüzden 750 düşünüyorum öneriniz var mı?
bak şuan gaming gecesinde Asus Rog Strix 750W Gold bir psu var istersen onu alabilirsin güzel düşüş yaşar ise bende alacağım.

1800tl biraz fazla değil mi :D
1499TL düştüğü oluyor hatta akakçede şuan o fiyat ta ama 1499TL aşağısına düşerse alınır performansı gayet iyi ve aşırı sessiz bir güç kaynağı.

Kablolu fiyatını yazmışız.
Kablosuz 800 olabilir.
Yukarıdakini de editliyorum.

kablosuzun indirimli fiyatı 850 kusurdü zaten şuanda fiyatı şişirip yine indirim diye aynı fiyata satmaya çalışıyorlar galiba

hahah bu değil mi ? ben mi yanlış görüyorum
İlk defa kaç aydır düştüğünü görüyorum saat 10 olsun indirim fiyatları açıklansın ona göre eğer beğenmezsem incehesap indirimini peşin fiyatına 4 taksit imkanı ile alacam bunu. Saol teşşekkür ederim @Atmacale görüp bulduğun için kaçırma sende al.

İlk defa kaç aydır düştüğünü görüyorum saat 10 olsun indirim fiyatları açıklansın ona göre eğer beğenmezsem incehesap indirimini peşin fiyatına 4 taksit imkanı ile alacam bunu. Saol teşşekkür ederim @Atmacale görüp bulduğun için kaçırma sende al.
ben yanlıs görmedim değil mi :D 1k ve sıfır :D , bende yapıştıracağım öyle gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,263
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri