sistemime yetecek bir tık üstü bir şey önerebilir misiniz?Fazla bile gelir güzel güç kaynağı fakat boşta webde gezinsen bile fanı dönüyor 500RPM - 600RPM lerde geziniyor.
sistemime yetecek bir tık üstü bir şey önerebilir misiniz?Fazla bile gelir güzel güç kaynağı fakat boşta webde gezinsen bile fanı dönüyor 500RPM - 600RPM lerde geziniyor.
650W 80 Plus gold yeterde artar overclock yapılmayacak ise işlemciye ama arada pay bırakmak iyi oluyor 750w ilerde upgrade filan yapacaksanız mantıklı olabilir.sistemime yetecek bir tık üstü bir şey önerebilir misiniz?
evet belki oc yaparım ileride veya upgrade o yüzden 750 düşünüyorum öneriniz var mı?650W 80 Plus gold yeterde artar overclock yapılmayacak ise işlemciye ama arada pay bırakmak iyi oluyor 750w ilerde upgrade filan yapacaksanız mantıklı olabilir.
bak şuan gaming gecesinde Asus Rog Strix 750W Gold bir psu var istersen onu alabilirsin güzel düşüş yaşar ise bende alacağım.evet belki oc yaparım ileride veya upgrade o yüzden 750 düşünüyorum öneriniz var mı?
1800tl biraz fazla değil mibak şuan gaming gecesinde Asus Rog Strix 750W Gold bir psu var istersen onu alabilirsin güzel düşüş yaşar ise bende alacağım.
1499TL düştüğü oluyor hatta akakçede şuan o fiyat ta ama 1499TL aşağısına düşerse alınır performansı gayet iyi ve aşırı sessiz bir güç kaynağı.1800tl biraz fazla değil mi
Kablolu fiyatını yazmışız.
Kablosuz 800 olabilir.
Yukarıdakini de editliyorum.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...9aTBNKeQ4wZH9lKcwNsaAoDfEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bu değil mi? 1k koymuslar1499TL düştüğü oluyor hatta akakçede şuan o fiyat ta ama 1499TL aşağısına düşerse alınır performansı gayet iyi ve aşırı sessiz bir güç kaynağı.
Nee aldım Ben.
hahah bu değil mi ? ben mi yanlış görüyorumNee aldım Ben.
İlk defa kaç aydır düştüğünü görüyorum saat 10 olsun indirim fiyatları açıklansın ona göre eğer beğenmezsem incehesap indirimini peşin fiyatına 4 taksit imkanı ile alacam bunu. Saol teşşekkür ederim @Atmacale görüp bulduğun için kaçırma sende al.hahah bu değil mi ? ben mi yanlış görüyorum
ben yanlıs görmedim değil mi 1k ve sıfır , bende yapıştıracağım öyle gözüküyorİlk defa kaç aydır düştüğünü görüyorum saat 10 olsun indirim fiyatları açıklansın ona göre eğer beğenmezsem incehesap indirimini peşin fiyatına 4 taksit imkanı ile alacam bunu. Saol teşşekkür ederim @Atmacale görüp bulduğun için kaçırma sende al.
Evet direk gömçürecem 22:00 bekliyorum.ben yanlıs görmedim değil mi 1k ve sıfır , bende yapıştıracağım öyle gözüküyor