Guardian'ların fan modları var. "Turbo" diye geçen bir modu vardı sanırım.Hocam dark guardian pro için ses sıkıntısı var deniyor fanların sesi rahatsız edici düzeydeymiş doğru mudur sizce
Sen ürün aldın mı Gaming Gecesinden?Gaming gecesinde, iade edilen ürünleri satıyorlar. Zaten indirim dedikleri fiyat, normal fiyatla ya aynı ya da çok az daha uygun...
Alan arkadaşlarım var, geri iade etti hepsi de...Sen ürün aldın mı Gaming Gecesinden?
fiyatın da gerçekten güzel inidirm olursa alınırSizce Blackwidow Green alınır mı
Ben de aldım gayet memnunum tamam her ürün çok indirimli değil ama güzel indirimler de oluyor kusura bakmayın. Msi Optix G24C4 aldım gül gibi monitör tt force tuf 3200 mhz ddr4 ram aldım ömrü boyu garantili tam olarak sorun nerde ?Alan arkadaşlarım var, geri iade etti hepsi de...
Sapphire seçBeyler sapphire rx5700xt nitro+ SE mi
Gigabyte gaming oc mi
Baktigim testlere gore hem hiz hem sicaklik degeri acisindan en iyisi sapphire hangisini secmeliyim
Al-Sat için düşünüyorsan, "Klavye-Mouse-Kulaklık-PSU" gibi daha kolay satılabilecek ürünlere yönel.Alıp satmak için düşünüyorum.
Burada o indirimlerden dünya kadar ürün alan üye var.Alan arkadaşlarım var, geri iade etti hepsi de...
Asıl hedefim onlar zaten sence bu nasıl?Al-Sat için düşünüyorsan, "Klavye-Mouse-Kulaklık-PSU" gibi daha kolay satılabilecek ürünlere yönel.