Hayırlı olsun.Arkadaşlar gaming gecesinden bafır hazır sistemin işlemcisini amd r5 3600 kasayı 6fanlı olandan PSU yu sharkoon v2 ve SSD yi de 8100 gibi bir modeldi galiba bu özelleştirmeleri yapıp aldım. Sizce nasıl? Bide hayırlı olsun alırım.
Şimdi mi aldın?Arkadaşlar gaming gecesinden bafır hazır sistemin işlemcisini amd r5 3600 kasayı 6fanlı olandan PSU yu sharkoon v2 ve SSD yi de 8100 gibi bir modeldi galiba bu özelleştirmeleri yapıp aldım. Sizce nasıl? Bide hayırlı olsun alırım.
İiyi güzel sistem h.ooArkadaşlar gaming gecesinden bafır hazır sistemin işlemcisini amd r5 3600 kasayı 6fanlı olandan PSU yu sharkoon v2 ve SSD yi de 8100 gibi bir modeldi galiba bu özelleştirmeleri yapıp aldım. Sizce nasıl? Bide hayırlı olsun alırım.
H.o fiyatı gerçekten uygunmuş 1000tl indirim aldın h.o diyelim
DA Sistem 2 varken neden daha düşük bir sistem aldın?Arkadaşlar gaming gecesinden bafır hazır sistemin işlemcisini amd r5 3600 kasayı 6fanlı olandan PSU yu sharkoon v2 ve SSD yi de 8100 gibi bir modeldi galiba bu özelleştirmeleri yapıp aldım. Sizce nasıl? Bide hayırlı olsun alırım.