Neler Yeni

Gaming.gen Gaming-TUF3060 Alınır Mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
21B42364-DF7B-48CA-BD84-84149BA43C31.jpeg
alınır mı şuan mağazadayım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mağaza hangi metro durağına yakın
İhlamurkuyu 7dk yürüme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler alamadım sistemi kartın günlük limiti aşılmış şansa bak acaba bir işaret mi bu almasak mı Abdullah bey sistem yapar mı dersiniz 14 K ya

Keytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Keytia
İhlamurkuyu 7dk yürüme

Beyler alamadım sistemi kartın günlük limiti aşılmış şansa bak acaba bir işaret mi bu almasak mı Abdullah bey sistem yapar mı dersiniz 14 K ya
Hocam mağaza kapandı mı ve acaba mağazaya kaçta gitmem lazım cumartesi 2060 sistem alıcam çok hoşuma gitti birde sizce stok kalmışmışım çok sağolun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam mağaza kapandı mı ve acaba mağazaya kaçta gitmem lazım cumartesi 2060 sistem alıcam çok hoşuma gitti birde sizce stok kalmışmışım çok sağolun
Stok var dedi mağaza akşam 22:00 a kadar açık ben de yarın öğleden sonra gidicem tekrardan istersen gel gidelim

Keytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Keytia
Stok var dedi mağaza akşam 22:00 a kadar açık ben de yarın öğleden sonra gidicem tekrardan istersen gel gidelim
öğlen gitsem yetişirim değil mi Avrupa yakasından gelicem. buluşmamız zor olabilir bu arada sağol

Birde cumartesi kapalı değil mi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
öğlen gitsem yetişirim değil mi Avrupa yakasından gelicem. buluşmamız zor olabilir bu arada sağol

Birde cumartesi kapalı değil mi
Açık Cumartesi pazar saat 22:00 a kadar açık bende Avrupa yakasından geldim yarın yine gidicem işlem olmadığı için

Yani fena değil ama ben almazdım. DA falan sistem çıkarıyor onlar daha iyi. İtopyada da zaman zaman iyileri geliyor sanırsam.
@Ahmet Sevinç
Bende öyle düşündüm başta ama ben Rtx istiyorum 3060 lı çıkar mı 14 K dan daha ucuza

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Hiç yok sordum özellikle biz önceden test ediyoruz dediler
Kanka var ya. Youtube da o kadar adam test yapmış yalan mı söylüyor kanallar. Ryzen 5 3600 ün testini de yapmışlar mı? %20 ye yakın darboğaz var. Donanım arşivinin youtube kanalına gir Abdullah Hacıgül bunun testini yaptı canlı canlı darboğaz gösterdi

Top Bottom