Gaming Gen güvenilir mi ?

hiç bir sıkıntı çıkarmazlar müşteri memnuiyeti de iyidir

hiç bir sıkıntı çıkarmazlar müşteri memnuiyeti de iyidir
Dalga geçmiyorsunuz değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gaming gen tr gayet güvenilir bir site hayırlı olsun şimdiden
Umarım dalga geçmiyorsundur

Habere rx6600lı sistemler çıkıyor neden onları almayıp şu sistemi alıyorsunuz
Ucuz bulamadım

Biraz araştırdım ve Gaming Gem'i öven de var gömen de var. Birisi çok iyi olduğunu söylerken diğeri kasa camının kırık geldiğini ve parasını geri alamadığını söylüyor. Sizin deneyimlerinizi anlatmanızı rica ediyorum ayrıca kasa bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/2566...b-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
Gaming.gen.tr'den 4 defa sistem aldım. Hepsi kapalı kutusunda, sorunsuz. Bir sıkıntı yaşamadım. Sadece faturalarında ürünlerin seri numaraları yazmıyor. Onun için ayrıyeten irsaliye istemeniz gerekiyor müşteri hizmetlerinden.

Dalga geçmiyorsunuz değil mi

Umarım dalga geçmiyorsundur

Ucuz bulamadım
Ordan hazır sistem aldım sıkıntısız

Ama pckolikten rx6650xt sistem bitmesiyle ona bak

Ama pckolikten rx6650xt sistem bitmesiyle ona bak

Biraz araştırdım ve Gaming Gem'i öven de var gömen de var. Birisi çok iyi olduğunu söylerken diğeri kasa camının kırık geldiğini ve parasını geri alamadığını söylüyor. Sizin deneyimlerinizi anlatmanızı rica ediyorum ayrıca kasa bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/2566...b-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
DONANIM ARSIVI-GT2 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Bu Sistemi Almıştım Sorunsuz Elime Ulaştı Fakat Bir Süre Sonra Ekran Kartım Arızalandı Garanti Kapsamında Servise Gönderdim Değişim Sonucu Çıktı Yaklaşık 3-4 Hafta Sonra Yeni Kart Elime Ulaştı
Bilgisayarı Şu An Sattım Yeni RTX 3060 Sistem Alıcam
bir daha asla amd ekran kartı almam açık ve net.

DONANIM ARSIVI-GT2 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Bu Sistemi Almıştım Sorunsuz Elime Ulaştı Fakat Bir Süre Sonra Ekran Kartım Arızalandı Garanti Kapsamında Servise Gönderdim Değişim Sonucu Çıktı Yaklaşık 3-4 Hafta Sonra Yeni Kart Elime Ulaştı
Bilgisayarı Şu An Sattım Yeni RTX 3060 Sistem Alıcam
bir daha asla amd ekran kartı almam açık ve net.
Şey param buna yetiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri