Neler Yeni

Gaming gen kargo süreleri

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Selamlar dün sabah 1 de verdiğim kargonun normal şartlarda bu gün çıkması gerekiyordu kargoya fakat daha yeni siparişim onaylandı yarın valorant turnuvam var ve aktif kullandığım mousenin sensörü gidip geliyor bu ne zaman gelir yeni onaylandığı için kargoya yarın verilir ve çarşamba anca gelir büyük ihtimalle

Lowe

80+ Bronze
Selamlar dün sabah 1 de verdiğim kargonun normal şartlarda bu gün çıkması gerekiyordu kargoya fakat daha yeni siparişim onaylandı yarın valorant turnuvam var ve aktif kullandığım mousenin sensörü gidip geliyor bu ne zaman gelir yeni onaylandığı için kargoya yarın verilir ve çarşamba anca gelir büyük ihtimalle
en yakın internet kafeye git ve mouse iste verir işini görür mü bilmem ama 😃

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,389
İsim
Oğuz Oğuz
Dediğin gibi olur.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ben GamingGen'den fare (G703) söylediğimde 2-3 gün sonra gelmişti. Yani gelme süresi pekte istediğiniz gibi değil de düşündüğünüz gibi olur. Büyük ihtimal turnuvadan sonra elinizde olur.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin gibi olur.
çok saçma arayıp özellikle belirttim ve not düştüm müşteri hizmetlerini bana kargo sürecimin hızlandırıldığını ve yarın çıkacağına söz verdiklerini söylediler :/ akşam aradığımda otomatik hat düşüyordu

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,389
İsim
Oğuz Oğuz
çok saçma arayıp özellikle belirttim ve not düştüm müşteri hizmetlerini bana kargo sürecimin hızlandırıldığını ve yarın çıkacağına söz verdiklerini söylediler :/ akşam aradığımda otomatik hat düşüyordu
Almadıkları kadar sipariş almışlardır bu hafta.
Şimdi onlara da bir şey diyemiyorum.
1-2 gün normal süreler.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almadıkları kadar sipariş almışlardır bu hafta.
Şimdi onlara da bir şey diyemiyorum.
1-2 gün normal süreler.
evet o konuda da haklısınız sanırım ucuz indirimli olsun diye oradan aldık ama gidip 1 mouse daha almak farz oldu kar edemedik bu alışverişten :D

Top Bottom