- Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi bakalım hayırlısı inşallahiki üç yıl oldu herhalde ben de sistemi bu siteden aldım, sıfır sorun. Sıkıntı çeken de duymadım, güven açısından problem yok.
İyi bakalım hayırlısı inşallahiki üç yıl oldu herhalde ben de sistemi bu siteden aldım, sıfır sorun. Sıkıntı çeken de duymadım, güven açısından problem yok.
Sıkıntısı çok olsa bunca adam youtuber yayıncı vs bu marka adı altında iş yapmazdı. Kargocuya kapıyı açarken pcyi açarken kamerayla çekim yap sorun yaşarsan bile elinde kanıt olurForumlar da bi gördüm görmez olaydım herkes demiş yok görüntü gelmiyor yok mavi ekran verdi yok psu bozuldu içim daraldı. 2022 di genelde bu atılan yorumlar
Ohoooo nasıl denk getircez ki onuSıkıntısı çok olsa bunca adam youtuber yayıncı vs bu marka adı altında iş yapmazdı. Kargocuya kapıyı açarken pcyi açarken kamerayla çekim yap sorun yaşarsan bile elinde kanıt olur
Firma en güvenilir firmalardan biridir güvenle alabilirsin.Dostlar bu sistemi aldım gaming gen müşteri memnuniyeti nasıl paketlenmesi nasıl kırık gelir mi ikinci el gelir mi bi sorun olur mu önceden sorun yaşayan veya memnun kalan var mı yardımcı olabilir misiniz ilk defa pc alıyorum ilk göz ağrım olacak ondan dolayı çok soru soruyorum yani bu site iyi güvenli mi sistemi sapasağlam gönderirler mi ?ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Aldım inşallah öyle çıkar dostumm çok teşekkür ederim hepinizeFirma en güvenilir firmalardan biridir güvenle alabilirsin.
Ben iş yerime getirteceğim nasıl yani kargosunun gelişini videoya mı çekeceğimSıkıntısı çok olsa bunca adam youtuber yayıncı vs bu marka adı altında iş yapmazdı. Kargocuya kapıyı açarken pcyi açarken kamerayla çekim yap sorun yaşarsan bile elinde kanıt olur
Ben evdeyken öyle yapıyordum evin kapısını açarken kayıt başlatıp çekiyordumAldım inşallah öyle çıkar dostumm çok teşekkür ederim hepinize
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben iş yerime getirteceğim nasıl yani kargosunun gelişini videoya mı çekeceğim
gaming gen ve itopya köklü firimalar ikisinde de sorun oluyor yani yargılamak doğru değilAga ne diyeyim vaktim yok diyorsun. Ben alacak olsam itopya dan alırdım gaminggen de sıkıntı oluyor genelde ama istersen al sıkıntı çıkmaz ise devam edersin.