Neler Yeni

GAMİNG GEN SİSTEM ALINIR Mİ

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Forumlar da bi gördüm görmez olaydım herkes demiş yok görüntü gelmiyor yok mavi ekran verdi yok psu bozuldu içim daraldı. 2022 di genelde bu atılan yorumlar
Sıkıntısı çok olsa bunca adam youtuber yayıncı vs bu marka adı altında iş yapmazdı. Kargocuya kapıyı açarken pcyi açarken kamerayla çekim yap sorun yaşarsan bile elinde kanıt olur

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yasar Dalgan
Sıkıntısı çok olsa bunca adam youtuber yayıncı vs bu marka adı altında iş yapmazdı. Kargocuya kapıyı açarken pcyi açarken kamerayla çekim yap sorun yaşarsan bile elinde kanıt olur
Ohoooo nasıl denk getircez ki onu

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar bu sistemi aldım gaming gen müşteri memnuniyeti nasıl paketlenmesi nasıl kırık gelir mi ikinci el gelir mi bi sorun olur mu önceden sorun yaşayan veya memnun kalan var mı yardımcı olabilir misiniz ilk defa pc alıyorum ilk göz ağrım olacak 😂 ondan dolayı çok soru soruyorum yani bu site iyi güvenli mi sistemi sapasağlam gönderirler mi ?
Firma en güvenilir firmalardan biridir güvenle alabilirsin.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yasar Dalgan
Firma en güvenilir firmalardan biridir güvenle alabilirsin.
Aldım inşallah öyle çıkar dostumm çok teşekkür ederim hepinize
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iş yerime getirteceğim nasıl yani kargosunun gelişini videoya mı çekeceğim 😅

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Aldım inşallah öyle çıkar dostumm çok teşekkür ederim hepinize
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iş yerime getirteceğim nasıl yani kargosunun gelişini videoya mı çekeceğim 😅
Ben evdeyken öyle yapıyordum evin kapısını açarken kayıt başlatıp çekiyordum

Top Bottom