Neler Yeni

Gaming gen sistem alınır mı?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
soğutuc aldım 2 günde geldi iyi firma dönüşleri de iyi inerji gibi değillller geçen hafta cuma günündenm beri arıyorum inerji açmıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

thermalright deme sakın daha dün geldi ürün asdjklajkldjklas
Malesef o. Memnunum ama rgbler gitti. 2 sene bire bir değişim derken varmış bildikleri.

4060 alamayın

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
yaw bende ondan aldım naptılar seninkini değiştirdiler mi?
yazdım bir ara kasayı komple vermek istiyorum dedim, bana kargo kodu gönderdiler bu kodla verin dediler kasayı kontrol ediceklermiş mailde öyle yazıyordu, işlerim vardı veremedim kasayı kargoya. bir daha yazıcam yeni kargo kodu verirler herhalde. benim kasada sıkıntı cıkarmaya basladı. montajcıları kabloları arkaya bam güm atmış gözümden düstü gaming gen.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Doğukan Barut
yazdım bir ara kasayı komple vermek istiyorum dedim, bana kargo kodu gönderdiler bu kodla verin dediler 2 hafta önce ama işlerim vardı veremedim. birdaha yazıcam yeni kargo kodu verirler herhalde. benim kasada sıkıntı cıkarmaya basladı montajcıları kabloları arkaya bam güm atmış gözümden düstü gaming gen.
hazır sistem almadım ama soğtucuyu aldım 2 günde geldi. içime kurttu attın bakalım bende çıkmaz inşallah

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
hazır sistem almadım ama soğtucuyu aldım 2 günde geldi. içime kurttu attın bakalım bende çıkmaz inşallah
vallahi değişirler bence, sonucta 2 yıl değişim yazmıslar sorun cıkarsa iade edersin.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Doğukan Barut
vallahi değişirler bence, sonucta 2 yıl değişim yazmıslar sorun cıkarsa iade edersin.
iade ya da değişim yaparlarda knk onu göndercem kasayı ne soğutcak ajksdajs

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
aslında bu marka güzel ve kaliteli soğutucuları olan bir firma, belki bana denk geldi.

ve 300/400 liraya markasız rgbli idarelik soğutucular var alıp yedeğe atabilirsin.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Doğukan Barut
aslında bu marka güzel ve kaliteli soğutucuları olan bir firma, belki bana denk geldi.

ve 300/400 liraya markasız rgbli idarelik soğutucular var alıp yedeğe atabilirsin.
indirime düşerse mantıklı dediğin bir tane atarım kenarda durur

valla araştırarak forumda da konu açarak aldım herkes olumlydu kötü bir yorum dahi gelmedi

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
indirime düşerse mantıklı dediğin bir tane atarım kenarda durur

valla araştırarak forumda da konu açarak aldım herkes olumlydu kötü bir yorum dahi gelmedi
yok bu markanın soğutucuları kalitelidir bizim şansımız bence. sonucta 1 senede geçse değişmek zorundalar ondan pek kasmıyorum.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Doğukan Barut
yok bu markanın soğutucuları kalitelidir bizim şansımız bence. sonucta 1 senede geçse değişmek zorundalar ondan pek kasmıyorum.
iyi bakalım brom bir daha başına gelmez inşallah

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,902
Üyeler
169,206
Son üye
ByArda0032