Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming.gen sistem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Bütçe
30000
Gaming.gen den alışveriş yapmak istiyorum bir sistem alacağım lakin çok sıkıntı yaşayan bir kitle olduğunu gördüm. Sizce denildiği kadar sıkıntılı bir site mi? Uğraşmak istemiyorum firmayla ve saçmalıklarıyla.

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Gaming.gen den alışveriş yapmak istiyorum bir sistem alacağım lakin çok sıkıntı yaşayan bir kitle olduğunu gördüm. Sizce denildiği kadar sıkıntılı bir site mi? Uğraşmak istemiyorum firmayla ve saçmalıklarıyla.
Sadece Biraz geç gelir. Başka bir skinti olmaz

NightWish2434

80+ Silver
yok hocam abartıldığı kadar değil. 30000₺ sadece kasa mı yoksa montiör klavye vs. içinde mi? birde monitör 2k mı olacak 1080p mi?
bunları cevaplarsanız size yardım edebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geç geldi kardeşim 11 günde ama sağlam şimdi monitör gelsin bakıcam
mağazadan teslim 3 gün felan diyolar ama bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam abartıldığı kadar değil. 30000₺ sadece kasa mı yoksa montiör klavye vs. içinde mi? birde monitör 2k mı olacak 1080p mi?
Yeni olduğum için konuyu biraz yanlış açmışım sanırım kusura bakmasın forumdakiler. Hocam 35000tlye kadar çıkabilirim. Monitörüm bütün ekipmanlarım var. Sadece kasa olacak.

NightWish2434

80+ Silver
Yeni olduğum için konuyu biraz yanlış açmışım sanırım kusura bakmasın forumdakiler. Hocam 35000tlye kadar çıkabilirim. Monitörüm bütün ekipmanlarım var. Sadece kasa olacak.
aurora
teknoseyir
elite
bu 3 hazır sistemin linkini yeni bir konuya koyun size yardımcı olurlar. ben önerirsem genellikle linç yiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ATIF SARAÇOĞLU
Hocam ben aldım 1 sene ye yakındır da kullanıyorum bi sıkıntı yok çok şükür

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Bu parasını sıfır olarak hak eden bir sistem

2.el önerdiğim için linçlemeyin garantili rtx3090 12k gibi fiyatlara bulunuyor geri kalanına r7 7700x gibi bi sistem bnce yakışır ama tanıdık anlayan yoksa sıfır alın gitsin

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre

mağazadan teslim 3 gün felan diyolar ama bilmiyorum
Pazartesi akşamı mağazadan 18 bin havale 4 bin tl nakit verdim perşembe günü 15:30'da sistemi aldım kanka bir sorun yaşamadım ben çok şükür

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan

2.el önerdiğim için linçlemeyin garantili rtx3090 12k gibi fiyatlara bulunuyor geri kalanına r7 7700x gibi bi sistem bnce yakışır ama tanıdık anlayan yoksa sıfır alın gitsin
Maalesef tanıdık yok.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu

+450tl ile 240mm sıvı soğutucu yapın
+230tl ile anakartı atx yapın
Fiyat farkına fazlasıyla değer

Teşekkür ederim. DDR4 üstü çıkamam diye düşünüyordum.
Ddr4 isterseniz amd ekran kartı kullanırım derseniz mantis-6800 alınız r7 5800x3d işlemci yapıp al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,040
Üyeler
165,626
Son üye
mustafalyrx
Top Bottom