Sogutucu gen kaç kutu arkasında yazarBenimki direkmen hiçbirşey yapmıyorken hocam
Isı iletim değeri nkdr yüksek okadar iyiKaç kere denemişsin peki termal macun olarak ne kullandın? Önemli olan termal macunların ısı iletim değerleridir eğer çok kötü bir macun kullanırsan en iyi soğutucuyu taksan da bişey değişmez
İade almazlar ama değişim yaparlar eğer dedeğin gibiyse. Değişim talep etmelisin.Gaminggenden soğutucu aldım kule tipi thermalright assassin spirit v2 plus mıydı neydi 90 derecelere kadar çıkıyor bende iade edeceğim dedim ama macun kalmadı 100 150tl macun için kesseler sıkıntı yokta işte sırf bi macun için iade almıyoruz deme ihtimalleri varmı he bu arada macunu bozuk olduğu için 2 3 defa denediğim için bitti
Sonuçlanıcaksa sıkıntı yok hocam beklerimAlmazlar THH’ye başvur biraz uzar ama sonuçlanır.
Macun yok demezler mi ondaki macunu alıcaz diyeİade almazlar ama değişim yaparlar eğer dedeğin gibiyse. Değişim talep etmelisin.
Neden desin ki macun olmadan zaten kullanamazsın ki. Kullanmadan da ürünün sorunlu olduğunu nereden bileceksin ki. Kullanınca da doğal olarak macun silindi. Güzelce durumu anlatan bir not ile iade veya değişim istiyorum diyerek kargoya ver gitsin. Sorun çıkarılacak bir durum yok. Değişim olur.Sonuçlanıcaksa sıkıntı yok hocam beklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Macun yok demezler mi ondaki macunu alıcaz diye