Neler Yeni

Gaming gen soğutucuyu iade alırmı macun kalmadı

Garbajosa

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Dümdüz alüminyum blok. Nasıl arızalı olabilir. Montajınızda bir hata var muhtemelen.

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
Kaç kere denemişsin peki termal macun olarak ne kullandın? Önemli olan termal macunların ısı iletim değerleridir eğer çok kötü bir macun kullanırsan en iyi soğutucuyu taksan da bişey değişmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç kere denemişsin peki termal macun olarak ne kullandın? Önemli olan termal macunların ısı iletim değerleridir eğer çok kötü bir macun kullanırsan en iyi soğutucuyu taksan da bişey değişmez
Isı iletim değeri nkdr yüksek okadar iyi

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Gaminggenden soğutucu aldım kule tipi thermalright assassin spirit v2 plus mıydı neydi 90 derecelere kadar çıkıyor bende iade edeceğim dedim ama macun kalmadı 100 150tl macun için kesseler sıkıntı yokta işte sırf bi macun için iade almıyoruz deme ihtimalleri varmı he bu arada macunu bozuk olduğu için 2 3 defa denediğim için bitti
İade almazlar ama değişim yaparlar eğer dedeğin gibiyse. Değişim talep etmelisin.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Ömer

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Sonuçlanıcaksa sıkıntı yok hocam beklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macun yok demezler mi ondaki macunu alıcaz diye
Neden desin ki macun olmadan zaten kullanamazsın ki. Kullanmadan da ürünün sorunlu olduğunu nereden bileceksin ki. Kullanınca da doğal olarak macun silindi. Güzelce durumu anlatan bir not ile iade veya değişim istiyorum diyerek kargoya ver gitsin. Sorun çıkarılacak bir durum yok. Değişim olur.

Top Bottom