Neler Yeni

gaming gen tr dekş 3899 tl lik hazır sistem alınır mı

Callahan

80+
En İyi Cevap
1
önerebiliceğiniz başka bi hazır sistem varsa söylerseniz mutlu olurum :)
Pollux APU PRO | Game Garaj
1612771216627.png

SSD yerine de bunu alın Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
3.8 k ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk 1650 nin tam olarak neresi kötü düz 1650 ekran kartı hakkında çok bi bilgim yok
Kötü demeyelim de fiyatını hak etmiyor. onunla hazır sistem toplanmaz.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yani bütçe artırabiliyorsanız
4.5k tutuyor bunun aşağısında apu almak daha mantıklı. Bütçe arttıramıyorsanız apu tercih edin.

Son düzenleme:

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
3.8 k
Alıntıyı görüntüle
SSD yerine de bunu alın Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
3.8 k ediyor.

3.8k buna vereceğine bence 400 lira daha versin pollux-3t-10 alsın hiç olmazsa kartı değiştirene kadar oyunlarda sıkıntı yaşamaz ve aradaki farkı kartı satınca karşılar

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Alıntıyı görüntüle
3.8 k ediyor.

knk ben fps testlerine baktımda pek kötü bi sonuç vermedi bide babam biraz boomer olduğu için gidip elden alabiliyorum bu hazır sistemi ve fiyatıda biraz ucuz bana kalsa tabi bi b450m s2h +1650 superli bi sistemi taksitle internetten alırım ama yok elden olsun cart curt dediği in babam bunu almam biraz mantıklı geldi ama vatan dışında elden alabiliceğim çok aşırı pahalı olmayan iyi bi sistem varsa çok iyi olur

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
knk ben fps testlerine baktımda pek kötü bi sonuç vermedi bide babam biraz boomer olduğu için gidip elden alabiliyorum bu hazır sistemi ve fiyatıda biraz ucuz bana kalsa tabi bi b450m s2h +1650 superli bi sistemi taksitle internetten alırım ama yok elden olsun cart curt dediği in babam bunu almam biraz mantıklı geldi ama vatan dışında elden alabiliceğim çok aşırı pahalı olmayan iyi bi sistem varsa çok iyi olur
İkna etmeye çalışın bence vatandan sistem almak akıl kârı değil.

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Şu anda ve bu haliyle ben olsam almam 😁
İkna etmeye çalışın bence vatandan sistem almak akıl kârı değil.
4 bin TL bandında maalesef stok bulamadım.
Alıntıyı görüntüle
3.8 k ediyor.

3.8 k

3.8k buna vereceğine bence 400 lira daha versin pollux-3t-10 alsın hiç olmazsa kartı değiştirene kadar oyunlarda sıkıntı yaşamaz ve aradaki farkı kartı satınca karşılar
aga en azından 1-2 yılda mı götürmez en kötü çalışırım biraz daha değiştiririm parçaları hiç değmez gereksiz para verme diyosanız almicam çünkü 1 yıldır pc istiyorum artık dayanamşcak hladeyim bu pc yi demmi alıcak orsaıda kesin deil ama yine de şansımı denerim

TamerKs

80+ Silver
aga en azından 1-2 yılda mı götürmez en kötü çalışırım biraz daha değiştiririm parçaları hiç değmez gereksiz para verme diyosanız almicam çünkü 1 yıldır pc istiyorum artık dayanamşcak hladeyim bu pc yi demmi alıcak orsaıda kesin deil ama yine de şansımı denerim
Bende böyle dayanamayıp acele edip aldım ve 2 ay geçmedi daha iyisini almadım diye pişmanım. (sistemim iyi ama daha iyi olabilirdi)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Dostum bekle 1 2 ay daha belki stoklar gelir. Daha iyi sistemi daha ucuza dizersin. Vatandan da sistem toplanmaz resmen düdüklüyolar

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Bende böyle dayanamayıp acele edip aldım ve 2 ay geçmedi daha iyisini almadım diye pişmanım. (sistemim iyi ama daha iyi olabilirdi)
knk 1 yıldır bekliyorum daha 1 aydır da değil :)

Dostum bekle 1 2 ay daha belki stoklar gelir. Daha iyi sistemi daha ucuza dizersin. Vatandan da sistem toplanmaz resmen düdüklüyolar
biliyorum o yüzden vatan dışında elden alabiliceğim bi yer var mı diye sodum :)

edit: itopyanın beylikdüzü şubesinden bi sistem toplasam olur mu ?

TamerKs

80+ Silver

Senin durumunu yaşamış biri olarak söyliyorum yani tekrar yaşansa almazdım, sende vatandan alma

Phenoma

80+ Silver

edit: itopyanın beylikdüzü şubesinden bi sistem toplasam olur mu ?
İtopya var mesela ama bence parçaları al internetten ve kendin topla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,357
Üyeler
163,298
Son üye
Galahad1
Top Bottom