kayra2321 80+ Bronze Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 519 Dahası Reaksiyon skoru 74 İsim Kayra 10 Ocak 2025 #1 Selamlar, Pc almayı düşünüyorum Hava soğutucusu takılı mı geliyor yoksa kendim mi takıyorum ve macun işini kendim mi yapıyorum.
Selamlar, Pc almayı düşünüyorum Hava soğutucusu takılı mı geliyor yoksa kendim mi takıyorum ve macun işini kendim mi yapıyorum.
Z ZodiacArs01 80+ Bronze Katılım 5 Ekim 2022 Mesajlar 1,901 Dahası Reaksiyon skoru 518 İsim Yusuf Kaplan 10 Ocak 2025 #2 kayra2321 yazmış: Selamlar, Pc almayı düşünüyorum Hava soğutucusu takılı mı geliyor yoksa kendim mi takıyorum ve macun işini kendim mi yapıyorum. Devamı için tıklayın... Ekran kartı ve hava tipi takılı gelmez genelde sen takarsın. Sıvı soğutucu galiba takılı geliyor. Ben aldığım zaman 2-3 sene önce bu şekildeydi
kayra2321 yazmış: Selamlar, Pc almayı düşünüyorum Hava soğutucusu takılı mı geliyor yoksa kendim mi takıyorum ve macun işini kendim mi yapıyorum. Devamı için tıklayın... Ekran kartı ve hava tipi takılı gelmez genelde sen takarsın. Sıvı soğutucu galiba takılı geliyor. Ben aldığım zaman 2-3 sene önce bu şekildeydi
A Alican. 80+ Bronze Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 1,735 Dahası Reaksiyon skoru 593 İsim Alican ekinci 10 Ocak 2025 #3 ZodiacArs01 yazmış: Ekran kartı ve hava tipi takılı gelmez genelde sen takarsın. Sıvı soğutucu galiba takılı geliyor. Ben aldığım zaman 2-3 sene önce bu şekildeydi Devamı için tıklayın... hala öyle.
ZodiacArs01 yazmış: Ekran kartı ve hava tipi takılı gelmez genelde sen takarsın. Sıvı soğutucu galiba takılı geliyor. Ben aldığım zaman 2-3 sene önce bu şekildeydi Devamı için tıklayın... hala öyle.