Gaming gen tr güvenilir mi

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
536
Gaming gen trden sipariş vericem ama kargolama nasıl siparişim kırık, hasarlı v. b gelme ihtimali varmı siteye güvenebilirmiyim daha önce sipariş veren varmı varsa yardımcı olabilir mi

Evet, güvenilir. Ümraniye'deki şubelerine de gittim. Birden fazla siparişim de oldu. Sıfır sıkıntı.

Son düzenleme:
Gaming gen trden sipariş vericem ama kargolama nasıl siparişim kırık, hasarlı v. b gelme ihtimali varmı siteye güvenebilirmiyim daha önce sipariş veren varmı varsa yardımcı olabilir mi
Gece 10 da verdigim siparisim istanbuldan ankaraya sonraki gun sabah 10 da geldi inanilmaz hiz inanilmaz guvenli bir yer

Sağolun Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim

Güvenilir yerdir genelde iyi paketleme yapıyorlar . Ama kırık hasarlı gelmesi biraz taşıyan kargo firmasına bağlı. Hasarlı gelirse tutanak tuttursunuz açmadan önce.

Güvenilir yerdir genelde iyi paketleme yapıyorlar . Ama kırık hasarlı gelmesi biraz taşıyan kargo firmasına bağlı. Hasarlı gelirse tutanak tuttursunuz açmadan önce.
Hasarlı gelmemesi lazım ve hızlı gelmesi lazım maksimum 1 hafta beklerim ztn hasarlı gelirmi diye açtım konuyu geçen hasarlı gönder mişler forumda bir arkadaş a

Anladım direk ürünün kendisi öyle gelmiş. Kargoda değil. O zamanda mümkünse kutuyu video ile açın ispat olur. Ben 7/8 kere alışveriş yaptım şansa olmadı. O biraz şans işi kargo kutusundan içinden öyle çıkması ama video çekerseniz çözersiniz.

Normalde hiç bir firma sıkntılı ürün göndermemesi lazım kendisini ve tüketiciyi tekrar uğraştırmamak için.

Geri