Neler Yeni

Gaming gen tr güvenilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Gaming gen trden sipariş vericem ama kargolama nasıl siparişim kırık, hasarlı v. b gelme ihtimali varmı siteye güvenebilirmiyim daha önce sipariş veren varmı varsa yardımcı olabilir mi

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Ali
Evet, güvenilir. Ümraniye'deki şubelerine de gittim. Birden fazla siparişim de oldu. Sıfır sıkıntı.

Son düzenleme:

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Gaming gen trden sipariş vericem ama kargolama nasıl siparişim kırık, hasarlı v. b gelme ihtimali varmı siteye güvenebilirmiyim daha önce sipariş veren varmı varsa yardımcı olabilir mi
Gece 10 da verdigim siparisim istanbuldan ankaraya sonraki gun sabah 10 da geldi inanilmaz hiz inanilmaz guvenli bir yer

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Keloğlan 🆚sinek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkür ederim

Captain Barbossa

80+ Bronze
Güvenilir yerdir genelde iyi paketleme yapıyorlar . Ama kırık hasarlı gelmesi biraz taşıyan kargo firmasına bağlı. Hasarlı gelirse tutanak tuttursunuz açmadan önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Keloğlan 🆚sinek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir yerdir genelde iyi paketleme yapıyorlar . Ama kırık hasarlı gelmesi biraz taşıyan kargo firmasına bağlı. Hasarlı gelirse tutanak tuttursunuz açmadan önce.
Hasarlı gelmemesi lazım ve hızlı gelmesi lazım maksimum 1 hafta beklerim ztn hasarlı gelirmi diye açtım konuyu geçen hasarlı gönder mişler forumda bir arkadaş a

Captain Barbossa

80+ Bronze
Anladım direk ürünün kendisi öyle gelmiş. Kargoda değil. O zamanda mümkünse kutuyu video ile açın ispat olur. Ben 7/8 kere alışveriş yaptım şansa olmadı. O biraz şans işi kargo kutusundan içinden öyle çıkması ama video çekerseniz çözersiniz.

Normalde hiç bir firma sıkntılı ürün göndermemesi lazım kendisini ve tüketiciyi tekrar uğraştırmamak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,842
Üyeler
165,738
Son üye
gurdovic
Top Bottom