Dostum bunu neye dayalı söylüyorsun ben burda yardım için yazıyorum ve bu isimle bu konu yu bir kez açtımDostum neden sürekli aynı konuyu açıyorsun?
Hocam evet güvenlidir. Ama sonuçta bu internet işi Cok zor da olsa magdur olabilirsinGaming gen güvenilir mı bugün sipariş vereceğim
Teşekkürler cumartesi çalışıyolarmi , bugün sipariş vercem pazartesi gelir miHocam evet güvenlidir. Ama sonuçta bu internet işi Cok zor da olsa magdur olabilirsin
Bu sistemlerin hepsi hazır bulunmuyor. Parçaları bulunuyor. Parçalar takıp birleştiriliyor. Daha sonra test ediliyor windows yükleme driver felan. 1 haftayı buluyor . Bütün firmalarda genelde 1 haftaTeşekkürler cumartesi çalışıyolarmi , bugün sipariş vercem pazartesi gelir mi
Hmm tamam 1-2 gunde gelenler varmış onlarınki kullanılmışmıBu sistemlerin hepsi hazır bulunmuyor. Parçaları bulunuyor. Parçalar takıp birleştiriliyor. Daha sonra test ediliyor windows yükleme driver felan. 1 haftayı buluyor . Bütün firmalarda genelde 1 hafta
yok şanslı diyebilirsiniz. azınlığı değil çoğunluğu dikkate alınızHmm tamam 1-2 gunde gelenler varmış onlarınki kullanılmışmı
Tamamdır sağolun, hocam bitane daha konum var onada bakar mısınızyok şanslı diyebilirsiniz. azınlığı değil çoğunluğu dikkate alınız