Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
İncehesap mı? Vasat, meh.Bence piyasanın en iyisi Gamegaraj sonra incehesap öyle öyle gider
İncehesap mı? Vasat, meh.Bence piyasanın en iyisi Gamegaraj sonra incehesap öyle öyle gider
valla abdullah abi çıkardı mı zaten indirimli çıkarıyo pcleriGaming Gen gerçekten iyi sistemler çıkartıyor ve gerçekten kargo süreci vb. olaylarla kendisini ö e çıkarıyor...
Alış-veriş yapanlar güvenli olduğunu söylüyor...
Peki @Abdullah Hacıgül sistem yapar mı gaming gen tr ile ?
sistem fiyatlarının ilk çıktığında çok iyi olduğunu biliyoruz. ayrıca kargo hızından da oradan sistem alanlar gayet memnun. montaj ve windows kurulumu ücretsiz. bence yakışırNeden oradan yapayım?
La Abdullah abi mi koyuyor indirimi? Firma ile anlaşmalı olarak indirim yapılıyor, Gaming Gen sistemi çıkarsa nasıl ikisi de indirim yapacak Abdullah abi satıcı mı?valla abdullah abi çıkardı mı zaten indirimli çıkarıyo pcleri
bi de gaming gen indirim koyarsa diğer sistemler gibi fiyatı iyi olursa ortaya efsane bir şey çıkabilir
bence itopyadan devam edilir ama olursa da çok güzel olur gibime geliyor
Ne alaka? nasıl bu kanıya vardın bu zamana kadar benim yaptığım sistemlerden daha F/P sistem mi gördün?Çünkü çoğu firma gibi ellerinde olanı bitirmeye yönelik değil, kullanıcıların ihtiyacına yönelik sistemler yapıyorlar.
Fiyatları da piyasaya göre bir miktar uygun.
Haklısınız hocam. Şuana kadar MD1'den daha f/p bir sistem görmedim Türkiye'de.Ne alaka? nasıl bu kanıya vardın bu zamana kadar benim yaptığım sistemlerden daha F/P sistem mi gördün?
Daha f/p değil de bi stok bitiyor yapıştırıyorlar game ile başlayan, powerbost un ürünlerini hoş olmuyor.Ne alaka? nasıl bu kanıya vardın bu zamana kadar benim yaptığım sistemlerden daha F/P sistem mi gördün?
reis yeni sistem ne zaman gelir peki ?Ne alaka? nasıl bu kanıya vardın bu zamana kadar benim yaptığım sistemlerden daha F/P sistem mi gördün?
Hızlı da İtopya'nın "ilk çıkardığı zamanki" kadar f/p değil.@Abdullah Hacıgül bence game garaj ile ortak bir sistem çıkartın, alıcısı çok olur çünkü ilgili ve hızlı bir firma.
Geçmiş geçmişte kaldı be knk.Hızlı da İtopya'nın "ilk çıkardığı zamanki" kadar f/p değil.
Senin yaptığın sistemlere olumsuz yorum yapan oldu mu? Aksine Gaming.gen.tr ile birlikte bir sistem yaparsan F/P'nin dibine vurursunuz diye düşünüyoruz.Ne alaka? nasıl bu kanıya vardın bu zamana kadar benim yaptığım sistemlerden daha F/P sistem mi gördün?
DA-MD2 piyasaya ne zaman çıkacak hala bekliyoruz.Geçmiş geçmişte kaldı be knk.
Önümüze bakmalıyız.
meh incehesapBence piyasanın en iyisi Gamegaraj sonra incehesap öyle öyle gider