Neler Yeni

Gaming Gen Tr ile Abdullah Abi Beraber Sistem Çıkarır mı ?

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Sözüne katılmıyorum tüm e-ticaret siteleri ile konuşmuşluğum var bu doğrultuda şuan ilerlediğim firmalar itopya ve incehesap, Benim bir sistemimin yeri geldi bir günde 1000'e yakın sattı bahsettiğin firmalar bu satışın daha günlük çeyreğini gördüğünü düşünmüyorum. Onlarla sistem yaparsam orada da kargo süresi 10 güne uzar.
Abi senden böyle yorum beklemezdim.Resmen bu yorumunda tarafcılık yapmışsın.Sırf sponsorsun diye İtopya ve İncehesap'ı savunmuşsun.Tamam sistemlerin güzel.Ama sponsor olduğun firmaları tarafsız eleştirmelisin.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Neden oradan yapayım?
Abdulah abi geç geliyorum ama satın almama rağmen yaklaşık 20 dk da yazılı soruma cevap döndü itopya ve incehesap ikisinede attım ama hala tık yok ve attığım mesajlar aylar önceydi

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Abdullahın ilk defa bir konuya bu kadar çok mesaj yazdığını gördüm sjsjsj sakin ol kral

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bir dönem normal sistemlerde A320 anakart kullanılıyordu Dolar arttı bahanesiyle ve ben yeni sistem duyurdum bu sistemde 1500 TL indirimli vardı ve ismi lazım olmayan bir forumda neden giriş seviye B450 anakart kullanmış diye sistemim linçlendiğinden beridir sistem yapmak için hiiççç acele etmiyorum.
forum ve takipçilerin olarakta seni ne kadar sinir ettirdiklerini biliyoruz ama ben babama da 1 çıktığından beri yavlardım alalım alalım durumumu görüp almaya daha yeni karar verdi birazcık tahmin ediyorum sistem çıkarmanın zorluklarını ama senin sistemini almak için elimdeki bütün parayı basardım ama maalesef sen sistem çıkarmayı biraz daha yavaşa aldın muhtemelen sen sistem çıkardığında üzülerek aldığım bilgisayara bakıp keşke beklemek için vaktim olsa diyeceğim bu benim için olan kısım bu diğerleri içinde benzer halleri geçerli parça görünce insanların içinde bir umut oluyor çıkartsada alalım diye inanmasalar bile belki bir umut oluyor dün bir konu açıldı yeni sistem mi geliyor diye o konudan sonra herkes bu markayla iş birliği yapabileceğini düşünmeye başladı biraz uzun ve boş oldu kusura bakma

Top Bottom