Çözüldü✓ Gaming Gen TR Mantıs-6800 Sistem Alınır mı?

Al
Bence de almalısın. Şahsen sürekli erteledim daha iyisi çıkar diye. Hala bekliyorum. Böyle giderse Kasım bitmeden alamayanlardan birisi olacağım. Pişman olacağını zannetmiyorum o yüzden.
Aynı durumdayız hocam için hala pc hocasının sistemi gidip almadığım için yaniyor

Ben Tam olarak 18000'e almıştım fiyat artmış biraz ve bazı parçalar değişmiş.

Ben Tam olarak 18000'e almıştım fiyat artmış biraz ve bazı parçalar değişmiş.
Sistemden memnuniyetiniz nedir hocam ? Bir de sistemde özelleştirme yaptınız mı yoksa custom mu satın aldınız ? Almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirme yapabilir misiniz ? Sistemin soğutması ve driver sorunları yaşanıp yaşanmamasıyla alakalı

Sistemden memnuniyetiniz nedir hocam ? Bir de sistemde özelleştirme yaptınız mı yoksa custom mu satın aldınız ? Almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirme yapabilir misiniz ? Sistemin soğutması ve driver sorunları yaşanıp yaşanmamasıyla alakalı
Olduğu gibi aldım özelleştirmeden. Amd yi yüklerken ekran kartını en son driverdan bi önceki driverı kurmaya calıstım onda bir hata verdi bende en son günceli kurdum hata vermedim. Ekran kartım 60 dereceyi bile görmedi. İşlemci stock oldugu için 75leri görüyor.

17.900'e almıştım. Driver sorunu yaşamadım, ekran kartı çok soğuk çalışıyor fakat işlemci çok ısınıyordu T6 Ultra alarak furmarkta max 67 dereceyi gördüm. 2 haftadır kullanıyorum şu ana kadar ciddi bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.

Çok teşekkürler hocam ben de Modaart ın çıkaracağı 3070 ti lı sistemi bekliyorum şuanda. Eğer ona yetişemezsem Mantıs 6800 e dönüş yapacağım. Geridönüşünüz için teşekkür ederim. Mantıs alırken de ryzen 7 5700 X ve sıvı soğutma özelleştirmesi yaparak almak istiyorum

17.900'e almıştım. Driver sorunu yaşamadım, ekran kartı çok soğuk çalışıyor fakat işlemci çok ısınıyordu T6 Ultra alarak furmarkta max 67 dereceyi gördüm. 2 haftadır kullanıyorum şu ana kadar ciddi bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.
Ben de aynı fiyata aldım ekran kartı buzdolabı.

Geri