Ata Şen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 818
Ben de amd ciyim fakat bukadar bütçe varsa nvidia tercih ederimsadece örnek verdim. radeonda çölden gelmiş bedevi değil ya gelişiyor.

Ben de amd ciyim fakat bukadar bütçe varsa nvidia tercih ederimsadece örnek verdim. radeonda çölden gelmiş bedevi değil ya gelişiyor.
Aynı durumdayız hocam için hala pc hocasının sistemi gidip almadığım için yaniyorBence de almalısın. Şahsen sürekli erteledim daha iyisi çıkar diye. Hala bekliyorum. Böyle giderse Kasım bitmeden alamayanlardan birisi olacağım. Pişman olacağını zannetmiyorum o yüzden.
VOK kim hocam? tam ismi nedirBu bütçede en iyisi bu bugün alacaksan yakın zamanda vok orta üst sistem çıkatacağına dair story attı beklersen onu alabilirsin
Volkan oyun kuvvetleri yaklaşık 90bin abonesi olan bir youtube kanalı içerikleri çok kalitelidirVOK kim hocam? tam ismi nedir
18.8k olmuş geçmiş olsun
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bundan en fazla 1-1.5k esneyebilirim zorlasak 20 k anca bu bütçeye daha iyisi var mı bugün alıcam umarım
Alınır.
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bundan en fazla 1-1.5k esneyebilirim zorlasak 20 k anca bu bütçeye daha iyisi var mı bugün alıcam umarım
Kasa ve psu 750w yükseldiği için fiyatı artmış18.8k olmuş geçmiş olsun
Sistemden memnuniyetiniz nedir hocam ? Bir de sistemde özelleştirme yaptınız mı yoksa custom mu satın aldınız ? Almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirme yapabilir misiniz ? Sistemin soğutması ve driver sorunları yaşanıp yaşanmamasıyla alakalıBen Tam olarak 18000'e almıştım fiyat artmış biraz ve bazı parçalar değişmiş.
Olduğu gibi aldım özelleştirmeden. Amd yi yüklerken ekran kartını en son driverdan bi önceki driverı kurmaya calıstım onda bir hata verdi bende en son günceli kurdum hata vermedim. Ekran kartım 60 dereceyi bile görmedi. İşlemci stock oldugu için 75leri görüyor.Sistemden memnuniyetiniz nedir hocam ? Bir de sistemde özelleştirme yaptınız mı yoksa custom mu satın aldınız ? Almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirme yapabilir misiniz ? Sistemin soğutması ve driver sorunları yaşanıp yaşanmamasıyla alakalı
17.900'e almıştım. Driver sorunu yaşamadım, ekran kartı çok soğuk çalışıyor fakat işlemci çok ısınıyordu T6 Ultra alarak furmarkta max 67 dereceyi gördüm. 2 haftadır kullanıyorum şu ana kadar ciddi bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.Sistemden memnuniyetiniz nedir hocam ? Bir de sistemde özelleştirme yaptınız mı yoksa custom mu satın aldınız ? Almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirme yapabilir misiniz ? Sistemin soğutması ve driver sorunları yaşanıp yaşanmamasıyla alakalı
Ben de aynı fiyata aldım ekran kartı buzdolabı.17.900'e almıştım. Driver sorunu yaşamadım, ekran kartı çok soğuk çalışıyor fakat işlemci çok ısınıyordu T6 Ultra alarak furmarkta max 67 dereceyi gördüm. 2 haftadır kullanıyorum şu ana kadar ciddi bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.