Neler Yeni

Gaming gen tr MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE BİR ZİRVE

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Her zaman ısrarla söylüyorum ... Yurt dışından yabancılardan alışveriş yapın .
Türkiye'den Türk satıcılardan 3 fan aldım 3 ayrı satıcıdan 3.de bozuk çıkar mı ?

Yabancıdan Ebay üzerinden sipariş verdim .. Geldi hiç sorunsuz !

Türkler Türkleri çok daha kolay kandırabiliriz diye düşündüğü için .. Fütursuz oluyorlar .

Hani milliyetçilik duygular dini duygular çevre Sosyal medya fenomen abiler ablalar .. Genel geçer kalıpları da bildikleri için ..

Türklerden yana sıkıntı yok biz Türkleri her türlü kandırırız diye düşündükleri için böyle yapıyorlar .

Bu bizim içimizden kültürümüzden gelen Türk'ün Türk'e düşmanlığı :

Kemal Sunal Yüz numaralı adam filmi bunu anlatıyordu .
özetler nitelikte şu konu

özetler nitelikte şu konu

Bu toplumda hiçbir şekilde barınamazsın illa ki .. burnun yamuk gözünün üstünde kaşın var derler de ..

Şeytanlık kötülük yaparsan ; el üstünde tutulur saygı görürsün .

Allah ıslah etsin derler de ben ıslah edileceğimizi düşünmüyorum .

Böyle gelmiş böyle gider .

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Dr Luciano
Mükemmellik seviyesinde berbat bir site. Müşteri memnuniyeti sıfır.

Çalışan ekibin birbiriyle alakası yok birinin dediğinden diğerinin haberi yok. Biri her şey hazır Pazartesi kargoya verilecek diyor ama Pazartesi geldiğinde bunu söylememiş gibi davranıyor.

Zaten sadece 2 tane müşteri temsilcisi var Kabil ve Mehmet Ali.

Lafa geldi mi şununla anlaştık buna sponsor olduk diye 150 tane story atmayı biliyorlar ama esas olanın biz müşteriler olduğunu bilmiyorlar.

İki kuruş fazla verip daha geniş ve gelişmiş yerlerden alın buradan almayın.

Hazır sistem aldık ama almaz olaydık. Pc bende 2 gün kaldı 2 haftadır onlarda. İlk başta bana anakartın değişeceğini söylüyor temsilci hatta benden ürünün kutusunu falan istiyor sonra sorduğum zaman tamir için bilmem nereye yollandı diyor. Sıfır ürün 3 gün kalmamış bende neyin tamiri ben sıfır istiyorum dediğimde de pardon yanlış anlaşılma oldu ürününüz değişecek falan diyor tekrar.

Sözde kontrolleri sağlayıp yolluyorlar ama gelen sistemde anakart arızalı. Biz kontrol etmesek demek bize geçirecekler.

Esas rezillikte böyle yaparak 15 günlük koşulsuz iade hakkınızı da elinizden alıyorlar.

ALMAYIN!
ALDIRMAYIN!
BU SAVSAK SİTEYİ DE SİZE TAVSİYEM GÖRMEZDEN GELİN. AKSİ HALDE FORUMDA BİRİ YAZMIŞTI DERSİNİZ.

2 HAFTADIR BİR SİSTEMİ DÜZELTİP YOLLAYAMADI ADAMLAR ŞAKA GİBİ. TEKNİK SERVİSTEN BİRİNİN MAİL ADRESİNİ VERİYORLAR YAZIN SİZE DÖNÜŞ YAPILACAKTIR DİYORLAR 2 HAFTADIR YAZDIĞI TEK ŞEY "KONTROL EDİP DÖNÜŞ YAPACAĞIM"

ŞAKA MISINIZ ARKADAŞIM SİZ????
Geçmiş olsun.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Valla bende PC Hocası GG6 İntel olan sistemden almıştım. Bir sorun yok donanım performans olarak ancak kasa Vento VG04F diğer hazır sistem videolarından izlerken fark ettim. Benim kasanın üstündeki USB Power tuşunun bulunduğu yerin arkası göçükmüş meğersem. Kim göçertmişse o kadar kusursuz yapmış ki fark etmemiştim :D

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Geçmiş olsun.
Teşekkürler hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bende PC Hocası GG6 İntel olan sistemden almıştım. Bir sorun yok donanım performans olarak ancak kasa Vento VG04F diğer hazır sistem videolarından izlerken fark ettim. Benim kasanın üstündeki USB Power tuşunun bulunduğu yerin arkası göçükmüş meğersem. Kim göçertmişse o kadar kusursuz yapmış ki fark etmemiştim :D
İşte hocam mesele de bu. Fark edilmez diye yolluyorlar böyle böyle kendi hatalarını bize ödetiyorlar.

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Konusunu bulmusken sorayim, bu site hangi kargo sirketi ile gonderim yapiyor? AIO almayi planliyorum fakat S.S.S sayfalarinda hangi sirket ile calistiklarini belirtmemisler. Alisveris yapmadan once bu konuyu da goz onunde bulunduracagim.

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Konusunu bulmusken sorayim, bu site hangi kargo sirketi ile gonderim yapiyor? AIO almayi planliyorum fakat S.S.S sayfalarinda hangi sirket ile calistiklarini belirtmemisler. Alisveris yapmadan once bu konuyu da goz onunde bulunduracagim.
Yurtiçi kargo ama site güvenilir değil destek konusunda. Bulursanız daha iyi bir yerden alın derim.

• Beğen
Reaksiyonlar: quik

Hakancum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mesut Türkaş
eskiden bu kadar şikayet yoktu bende sistemimi 2 yıl önce gaming gen trden aldım son zamanlarda çok fazla şikayet görmeye başladım garip cozutmuşlar iyice

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Birazcık araştırsaydım keşke. Şimdi tek düşündüğüm başkası yaşamasın bu sorunları.

YunusOZ

80+ Bronze

Çalışan ekibin birbiriyle alakası yok birinin dediğinden diğerinin haberi yok. Biri her şey hazır Pazartesi kargoya verilecek diyor ama Pazartesi geldiğinde bunu söylememiş gibi davranıyor.

Lafa geldi mi şununla anlaştık buna sponsor olduk diye 150 tane story atmayı biliyorlar ama esas olanın biz müşteriler olduğunu bilmiyorlar.

Hazır sistem aldık ama almaz olaydık. Pc bende 2 gün kaldı 2 haftadır onlarda. İlk başta bana anakartın değişeceğini söylüyor temsilci hatta benden ürünün kutusunu falan istiyor sonra sorduğum zaman tamir için bilmem nereye yollandı diyor. Sıfır ürün 3 gün kalmamış bende neyin tamiri ben sıfır istiyorum dediğimde de pardon yanlış anlaşılma oldu ürününüz değişecek falan diyor tekrar.

Sözde kontrolleri sağlayıp yolluyorlar ama gelen sistemde anakart arızalı. Biz kontrol etmesek demek bize geçirecekler.

Esas rezillikte böyle yaparak 15 günlük koşulsuz iade hakkınızı da elinizden alıyorlar.

ALMAYIN!
ALDIRMAYIN!
BU SAVSAK SİTEYİ DE SİZE TAVSİYEM GÖRMEZDEN GELİN. AKSİ HALDE FORUMDA BİRİ YAZMIŞTI DERSİNİZ.

2 HAFTADIR BİR SİSTEMİ DÜZELTİP YOLLAYAMADI ADAMLAR ŞAKA GİBİ. TEKNİK SERVİSTEN BİRİNİN MAİL ADRESİNİ VERİYORLAR YAZIN SİZE DÖNÜŞ YAPILACAKTIR DİYORLAR 2 HAFTADIR YAZDIĞI TEK ŞEY "KONTROL EDİP DÖNÜŞ YAPACAĞIM"

14 günlük hakkınız kaybolmuyor. Siz onlara 14 gün içinde yolladığınızı kanıtlayan belge varsa hala hakka sahipsiniz. 1 Ekimden sonraki ürünlerde olmayacak.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Ben 2 ay önce tam Gaminggen'den alıcaktım son anda incehesaptan aldım iyiki almışım. Adamların müşteri hizmetleri iyi , windowsu ve driverleri kurup gönderdiler.

TahinPekmez

80+ Silver

ALMAYIN!
ALDIRMAYIN!

Bende monitör alacaktım oradan. Şüphe düşürdün şimdi içime 5 bin tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Birazcık araştırsaydım keşke. Şimdi tek düşündüğüm başkası yaşamasın bu sorunları.
Konuyu Hortlatıyorum Ama Meraktan Soruyorum Durum İle İlgili Bir Gelişme Varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,874
Üyeler
161,157
Son üye
cembngl
Top Bottom