Neler Yeni

Gaming Gen Tr Rezilliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
GAMİNG GEN biraz problemli olmaya başladı.Gecen ki fatura ve gelen kasaların farklılığı sorun iken şimdi daha da lvl atlatıp Intel alan adama AMD gondermisler.Bravo bu başarı hepimizin 👍👍
Hocam ben dedim toplu hareket edelim elbet burada temsilcileri vardır yarın ekran kartlı sistem alırsın apu gönderirler her yanlışa göz yumarsak olacağı bu olur . İnsanlar onu mesh 4 fanli kasa almış tek fanli onu kapalı dandik kasa yollamışlar birde burda hala savunanlar oluyordu firma farketmez tüketicileri savunalim

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Bence pireyi deve yapmaya gerek yok adamlar sonuçta yazdığın zaman iadesini de yapar değişiminide bu tarz şeyler olabilir orda çalışanlar da insan

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Hocam ben dedim toplu hareket edelim elbet burada temsilcileri vardır yarın ekran kartlı sistem alırsın apu gönderirler her yanlışa göz yumarsak olacağı bu olur . İnsanlar onu mesh 4 fanli kasa almış tek fanli onu kapalı dandik kasa yollamışlar birde burda hala savunanlar oluyordu firma farketmez tüketicileri savunalim
doğru diyorsun ama yukardaki şu yorumda doğru "kapasitesinin üstünde iş yapmak" adamlar stokları kabartınca karısıklık cıkıyor. Koskoca amazonda geöen gün başkasının kargosunu bana verdi :D itiraz ettiğinde sorunu düzeltiyorsalar olur böyle hatalar demek gerek. Ama sen hata düzeltin dediğinde sorun cıkarırsalar o zaman haklısın işte koy tepkiyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
doğru diyorsun ama yukardaki şu yorumda doğru "kapasitesinin üstünde iş yapmak" adamlar stokları kabartınca karısıklık cıkıyor. Koskoca amazonda geöen gün başkasının kargosunu bana verdi :D itiraz ettiğinde sorunu düzeltiyorsalar olur böyle hatalar demek gerek. Ama sen hata düzeltin dediğinde sorun cıkarırsalar o zaman haklısın işte koy tepkiyi.
Hocam Amazon yanlış ürün gönderse hatasını alçakgonukkulukle yada profesyonellik diyelim gideriyor . Bu adamlar o kadar hatalı ürün gondermisler resmi sitelerinden bir açıklama yapsalar yada Instagram'da. Bazı hazır sistemlerde hata yaptık düzelteceğiz iş yogunlugundan vs tm şimdi herkes bireysel uğraşıyor cozecekleride garanti değil bu işleri bilmeyenler kolay kandirilirlar herkes forumlarda değil bilinçli değil kul hakkidir bu

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Hocam Amazon yanlış ürün gönderse hatasını alçakgonukkulukle yada profesyonellik diyelim gideriyor . Bu adamlar o kadar hatalı ürün gondermisler resmi sitelerinden bir açıklama yapsalar yada Instagram'da. Bazı hazır sistemlerde hata yaptık düzelteceğiz iş yogunlugundan vs tm şimdi herkes bireysel uğraşıyor cozecekleride garanti değil bu işleri bilmeyenler kolay kandirilirlar herkes forumlarda değil bilinçli değil kul hakkidir bu
bak birisi konu acmıs düzelteceğiz demişler. Amazon da aynı şekilde düzelteceğiz diyor hediyemiz olsun diyor özür diliyor. Fİrma da bunları düzeltecekse bence büyütülecek bir durum değil. Şuan açılan konuların hepsine düzeltileceği irtibata geçileceği bildirilmiş 1-2 hafta sonra hala düzeltilmediyse o zaman haklısın derim ama daha fol yok yumurta yok adam hata yaptık düzelteceğiz demiş beklemek gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
Gaming gen tr den 60 milyarlık ürün almisim sorun yaşamadım ama insanları mağdur etmemeleri gerekir nasıl guvenecegim ben bu saatten sonra hazır sistem alırken hadi parça alsan 14 gün iade var kullan . Hazır sistem kişiye özel deyip iade almazlarsa ben mağdur mu olucam orası kesin değil

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Gaming gen trden donanım arşivi GT2 sistemi almıstim kargoyu sabahleyin teslim almaya gittim kasayı kutusundan cıkarttim kasanın icinde amd sogutucu vardı actim baktim soyledigim parcalarla alakasi yok amd sistem yollamislar üstelik gercekten inanilmaz sogudum canlı destekle konustum Beta Oyun adı altında ücretsiz gönderebilirsiniz dediler gönderttim bende iade hakkım varmı kanunen inanılmaz soğudum bu firmadan cünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

İntel sistem almıstım amd yollamislar sinirden doğru yazamamısım kusura bakmayın
keşbiş olsun knk itopyanın da yaptıgı böle hareketler oluyo xd

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Gaming gen tr den 60 milyarlık ürün almisim sorun yaşamadım ama insanları mağdur etmemeleri gerekir nasıl guvenecegim ben bu saatten sonra hazır sistem alırken hadi parça alsan 14 gün iade var kullan . Hazır sistem kişiye özel deyip iade almazlarsa ben mağdur mu olucam orası kesin değil
tuhaf olan böyle diyorsun ama konu açanların bir çoğuna gönderin hatayı düzeltelim demiş.

bak konuya yeni açıldı. Yani olayı alevlendirmek yerine bekle bakalım düzelteceklermi. Şuan firma doğru hareklet ediyor. Güvenip güvenmemek zaten her firma da aynı. İncehesap southpaws kasasını aldığımda iptal ettim (başka hesaptan almak için) 25 gün paramı iade etmedi. Ama ben hala güveniyorum firmaya çünkü hataydı uğraştılar yaptılar düzelttiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
tuhaf olan böyle diyorsun ama konu açanların bir çoğuna gönderin hatayı düzeltelim demiş.

bak konuya yeni açıldı. Yani olayı alevlendirmek yerine bekle bakalım düzelteceklermi. Şuan firma doğru hareklet ediyor. Güvenip güvenmemek zaten her firma da aynı. İncehesap southpaws kasasını aldığımda iptal ettim (başka hesaptan almak için) 25 gün paramı iade etmedi. Ama ben hala güveniyorum firmaya çünkü hataydı uğraştılar yaptılar düzelttiler.
Tm bekleyelim bakalım ne olacak inşallah herkesin problemi çözülür

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
800 adet stokta böyle hatalar normal , banttan inen üründe hata çıkıyor insanda mı olmayacak ? İade hakkını kullanır iade edersin . Ben bu tarz durumların çok büyütülmemesi taraftarıyım .
Hocam büyüttügümüz konu yok fakat cok can sıkıcı bir durum bosuna stresten baska bisey degil başına gelen daha iyi anlar

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk

doğru diyorsun usta ama şoyle bir şey var ki
hergün foruma konu açılıyor 3 - 5 kişi değil onlarca kişide bu problem olmuş.
Faturada yazan değilde farklı parçalar gitmiş hatta birine intel sistem yerine amd sistem gitmiş.
Kendimden pay biçersem hem ödemede sorun yaşadım hem kargolanmasında.
Telefon ile görüştüğümde hep olumlu hep güleryüzlü cevaplar aldım ama bana sanki bilerek yapılıyor gibi geldi.
Tabi bu kendi fikrim

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
abdullah çakmak
Bugun kargolar dagitilmaya baslar daha hangi olaylarla karsilasacagiz bakalim

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
doğru diyorsun usta ama şoyle bir şey var ki
hergün foruma konu açılıyor 3 - 5 kişi değil onlarca kişide bu problem olmuş.
Faturada yazan değilde farklı parçalar gitmiş hatta birine intel sistem yerine amd sistem gitmiş.
Kendimden pay biçersem hem ödemede sorun yaşadım hem kargolanmasında.
Telefon ile görüştüğümde hep olumlu hep güleryüzlü cevaplar aldım ama bana sanki bilerek yapılıyor gibi geldi.
Tabi bu kendi fikrim
şimdi sende haklısın ama şöyle de bir bak, amazon kargolari karıştırdı ben sahsi yasadim bu durumu, baskasini kini baska sehre gondermis 3/4 kisinin ( bunlar konu açanlar ) patlak cipsler eksik ürünler ama kimse amazon rezalet demiyor çünkü mesaj atiyorsun tamam para iadesi vb.) smdi syni olay gaming gen de oldu mesaj atiyorsun onlarda halletcez diyoe eee ayni hareketi yapiyorlar :D yani bu konular olaylar ilerleyince açılacak konular bence.firma hala yardimci olmaya validiyorsa ben kotulemem.Ama eger firma bizene gibi veya oyaliyor erteliyorsa göm istediğin kadar haklisindir.Benim düşüncem bu.

Top Bottom