Neler Yeni

Gaming Gen Tr Rezilliği

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
şimdi sende haklısın ama şöyle de bir bak, amazon kargolari karıştırdı ben sahsi yasadim bu durumu, baskasini kini baska sehre gondermis 3/4 kisinin ( bunlar konu açanlar ) patlak cipsler eksik ürünler ama kimse amazon rezalet demiyor çünkü mesaj atiyorsun tamam para iadesi vb.) smdi syni olay gaming gen de oldu mesaj atiyorsun onlarda halletcez diyoe eee ayni hareketi yapiyorlar :D yani bu konular olaylar ilerleyince açılacak konular bence.firma hala yardimci olmaya validiyorsa ben kotulemem.Ama eger firma bizene gibi veya oyaliyor erteliyorsa göm istediğin kadar haklisindir.Benim düşüncem bu.
10 güne belli olacak bakalım , mağdur olanlar tekrardan yazacak. 10 Gün bekleyelim görelim o zaman :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
Yani sorun her yerde hep olur önemli olan ne kadar sürede çözdükleri ve ilgi durumları , ayrıca insanların güler yüzlü ve olumlu olmalılar zaten . Tersi yapılırsa sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 güne belli olacak bakalım , mağdur olanlar tekrardan yazacak. 10 Gün bekleyelim görelim o zaman :)
Aynen bekleyip görmek gerekiyor sorunlar çözülmüş mü yoksa devam mı ediyor ona göre yorum yapmak daha sağlıklı

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Yani sorun her yerde hep olur önemli olan ne kadar sürede çözdükleri ve ilgi durumları , ayrıca insanların güler yüzlü ve olumlu olmalılar zaten . Tersi yapılırsa sıkıntı

Aynen bekleyip görmek gerekiyor sorunlar çözülmüş mü yoksa devam mı ediyor ona göre yorum yapmak daha sağlıklı
aynen bakalım hala aynıysa firma sorun cıkarıyorsa almıyorsa göndermediyse çözmediyse sorunu o zaman haklısınızdır almayın VATAN'ın kardeşi deriz siteye :D

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Hata olabilir önemli olan bu hataya nasıl reaksiyon verdikleri. Sorun sıkıntı çıkarmadan yanlışı düzeltirlerse bence bir problem yok.

Tayfun64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tayfun Kandemir
Bende Intel sistem almıştım bugün kargo geldi bana da AMD sistem yollamışlar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ortada büyük bir problem var aslında. Ya nolcak olur insanlık hali demekle geçilecek bir durum değil. O paralar bu devirde kolay kazanılmıyor haliyle insan parasını neye verdiyse onu istemekte normal. O zamandan bu zamana dolar artışı da oldu. İade alsa da zararda uğraştığı için de ekstra morali bozuluyor. Ufak tefek problemler olsa neyse de intel yerine amd yollamalar, ürünleri farklı yollamalar. Belki muadili bir zararınız yoktur orasını bilemem ama burada firmanın probleme nasıl yaklaşıyor oluşu ve sizi sonucunda mağdur ediyor mu bu önemli. Eğer çözebilirlerse hatalarını herkesi olabildiğince memnun ederlerse bir problem olmaz.

Faturada yazan ürünü yollamamaları durumunda iyi veya kötü iletişime geçilip durumun çözülmesini istemek normal fakat insan uğrastıkça o aldığı bilgisayarın heyecanını kaybedip hevesini kursağında bırakıyorlar.

Bence iletişime geçtiğiniz zaman çözerler. Eğer çözemezlerse ve faturadaki ürünleri göndermezlerse THHye bir dilekçe yazarız hep birlikte mağdurlar olarak. Tek seferde çözmeye çalışırız.

Tayfun64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tayfun Kandemir
Firma ile görüşmedim bilgisayar konusunda uzman bir arkadaşım var ona sistemleri gönderdim ondan gelecek cevaba göre hareket edeceğim çok fark etmez derse gönderme işi ile falan uğraşmam bu konu beni çok üzdü Vatanda hazır sistem vardı onu almadığıma pişman oldum

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Gaming gen itopya gibi sitelerden hazır sistem aldım, sorunsuz teslim edildi, geçmiş olsun iade hakkınız var iade edebilirsiniz

Hata elbet olur fakat bu sorun yaşanılan dönemde musteri hizmetleri size nasıl yaklaştı, nasıl bir yol izlendi önemli olan bu

Tayfun64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tayfun Kandemir
Firma ile görüşmedim bilgisayar konusunda uzman bir arkadaşım var ona sistemleri gönderdim ondan gelecek cevaba göre hareket edeceğim çok fark etmez derse gönderme işi ile falan uğraşmam bu konu beni çok üzdü Vatanda hazır sistem vardı onu almadığıma pişman oldum
Arkadaşım AMD sistem kalsın dedi bu nedenle değişim ile uğraşmayacağım ama bir daha bu yolla sistem falan almam

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Emre Karaman
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Anime, Mühendislik.
Instagram
https://www.instagram.com/yunugakure/
Steam
https://steamcommunity.com/id/yunugakure/
Twitter
Yunugakure
Facebook
yunugakure
Discord
Yunu#0001
Reddit
https://www.reddit.com/user/foldxn
bizde aldık sorunsuz geldi 1000 tane kocaman kasa sattılar bana 1 günde yolladılar yani çok normaldir hocam şansızlık diyelim
ben hala daha bekliyorum bugün 10. gün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,930
Üyeler
164,583
Son üye
kaanjajdj
Top Bottom