Serkan_Trakya551
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Serkan Altan Yılmaz
Cumartesi günü GG2 adlı sistemi aldım. Dün elime ulaştı. İşlemci, Ekran kartı, Güç Kaynağı ve Ram'in garanti belgesi gelmedi. (Anakart ve SSD'nin garanti belgesi geldi)Firmaya söylüyorum robot gibi aynı şeyi tekrarlıyor:
Merhabalar,
"
Bütün ürünler en az 2 yıl resmi distribütör ya da üretici garantisi altındadır. Bazı parçalarda (anakart, ekran kartı, ssd vb.) garanti daha da uzun olabilmektedir.
Ürünleriniz sıfır ve orijinal ürünlerdir.
Ürünler ile beraber varsa kutuları ve garanti belgeleri de gönderilmektedir.
Faturanızın kopyası ile beraber öncelikle yetkili teknik servise başvurarak garanti kapsamında hizmet alabilirsiniz.
Herhangi bir sorun yaşamanız halinde her zaman bize de ulaşabilirsiniz.
Saygılar.
"
2 kez destekten yazdım 2 sinde de aynı cevabı verdiler. Şuan ne yapmam gerekiyor. Anakartın ve SSD'nin ayrı bir garanti belgesi olduğunu görünce diğerlerinin niye yok diye işkilleniyorum. Ne yapmam gerekiyor.
Merhabalar,
"
Bütün ürünler en az 2 yıl resmi distribütör ya da üretici garantisi altındadır. Bazı parçalarda (anakart, ekran kartı, ssd vb.) garanti daha da uzun olabilmektedir.
Ürünleriniz sıfır ve orijinal ürünlerdir.
Ürünler ile beraber varsa kutuları ve garanti belgeleri de gönderilmektedir.
Faturanızın kopyası ile beraber öncelikle yetkili teknik servise başvurarak garanti kapsamında hizmet alabilirsiniz.
Herhangi bir sorun yaşamanız halinde her zaman bize de ulaşabilirsiniz.
Saygılar.
"
2 kez destekten yazdım 2 sinde de aynı cevabı verdiler. Şuan ne yapmam gerekiyor. Anakartın ve SSD'nin ayrı bir garanti belgesi olduğunu görünce diğerlerinin niye yok diye işkilleniyorum. Ne yapmam gerekiyor.