Neler Yeni

Gaming Gen TR'den GG2 Adlı Sistemi Aldım Bazı Parçaların Garanti Belgesi Yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serkan Altan Yılmaz
Cumartesi günü GG2 adlı sistemi aldım. Dün elime ulaştı. İşlemci, Ekran kartı, Güç Kaynağı ve Ram'in garanti belgesi gelmedi. (Anakart ve SSD'nin garanti belgesi geldi)Firmaya söylüyorum robot gibi aynı şeyi tekrarlıyor:
Merhabalar,
"
Bütün ürünler en az 2 yıl resmi distribütör ya da üretici garantisi altındadır. Bazı parçalarda (anakart, ekran kartı, ssd vb.) garanti daha da uzun olabilmektedir.
Ürünleriniz sıfır ve orijinal ürünlerdir.
Ürünler ile beraber varsa kutuları ve garanti belgeleri de gönderilmektedir.
Faturanızın kopyası ile beraber öncelikle yetkili teknik servise başvurarak garanti kapsamında hizmet alabilirsiniz.
Herhangi bir sorun yaşamanız halinde her zaman bize de ulaşabilirsiniz.

Saygılar.
"
2 kez destekten yazdım 2 sinde de aynı cevabı verdiler. Şuan ne yapmam gerekiyor. Anakartın ve SSD'nin ayrı bir garanti belgesi olduğunu görünce diğerlerinin niye yok diye işkilleniyorum. Ne yapmam gerekiyor.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kutulara iyice baktığına emin misin?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kanka bende aldım bu gün açtım ekran kartı ve anakartın garanti belgesi var geri kalanlar için faturanız garanti belgesi yerine geçer dediler parçaları tek tek almadıysan öyle oluyor herhalde

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normal bir durum aslında. Genelde hepsinin garanti belgesi olmaz. Faturan garanti yerine geçer bu konuda bir şüphen olmasın.

Mustafadd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafadd
Benim de sistemin şuan geldi. Ekran kartının, işlemcinin ve ramlerin garanti belgesi yok geri kalanların var yarın bir soracağım. Siz halledebildiniz mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit Başkara
buda sıkıntılı bi durum upgrade yapmak için parçayı satmak istesen sıkıntı olur

Top Bottom