Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming.gen.tr'den sistem siparişi verdim. Ramlerimi değiştirmek istiyorum.

Akanzaii06

80+ Bronze
Beyler 22 Nisan'da Frekans TV nin 6700xt li sistemini aldım yeğenime. Özelleştirme ile SSD PSU ve anakartı yükselttim. Fakat ram de yükseltme yada özelleştirme yoktu tek seçenek Corsair vengance 3200 MHz vardı. Şimdi yeğenim sisteme bakmış Adata Xpg modelini koymuşlar RGB modeli içinde +108 TL. Müşteri hizmetlerini aradım fiyat farkını veriyim fatura daha düzenlenmemiş Corsair yerine RGB li Adata Xpg ram i gönderir misiniz dedim sipariş olduktan sonra değişim olmuyor dediler. Başına hiç bu tarz bişey gelen oldu mu fikir verir misiniz ne yapabilirim. Yeğenimin morali bozuk RGB siz olduğu için.

Ekler

• Screenshot_2023-04-25-16-35-15-170_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-25-16-35-15-170_com.android.chrome.jpg
    306.3 KB · Hit: 74
  • Screenshot_2023-04-25-14-41-31-924_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-25-14-41-31-924_com.android.chrome.jpg
    272.9 KB · Hit: 76

Fire_Up

80+
Beyler 22 Nisan'da Frekans TV nin 6700xt li sistemini aldım yeğenime. Özelleştirme ile SSD PSU ve anakartı yükselttim. Fakat ram de yükseltme yada özelleştirme yoktu tek seçenek Corsair vengance 3200 MHz vardı. Şimdi yeğenim sisteme bakmış Adata Xpg modelini koymuşlar RGB modeli içinde +108 TL. Müşteri hizmetlerini aradım fiyat farkını veriyim fatura daha düzenlenmemiş Corsair yerine RGB li Adata Xpg ram i gönderir misiniz dedim sipariş olduktan sonra değişim olmuyor dediler. Başına hiç bu tarz bişey gelen oldu mu fikir verir misiniz ne yapabilirim. Yeğenimin morali bozuk RGB siz olduğu için.
hocam kadının dediği doğru ama çocuğu da şımartmayın yani ramde rgb olsa nolur olmasa nolur çocuk monitöre bakarak oyun oynayacak ramlere değil ayrıca çocuk rgb seviyor anladığım kadarıyla her parçası rgb dir o zaman yani ramler gözükmez bile.

Akanzaii06

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kadının dediği doğru ama çocuğu da şımartmayın yani ramde rgb olsa nolur olmasa nolur çocuk monitöre bakarak oyun oynayacak ramlere değil ayrıca çocuk rgb seviyor anladığım kadarıyla her parçası rgb dir o zaman yani ramler gözükmez bile.
yeğenimi tanımadığın için şımarık deme hakkına sahip değilsin. şımartılacak bir durumda yok ayrıca. yani ram de rgb olup olmamasının önemini 10 yaşındaki çocuk kafasıyla düşünmek lazım. Ayrıca sen sistem alırken 108 tl daha verip RGB li ram almaz mısın. Ben burada bir fikir verin diye konu açıyorum sen gelmiş yargılıyorsun bilader? Forumun amacı bu değil

TİTAN.

80+ Platinum
yeğenimi tanımadığın için şımarık deme hakkına sahip değilsin. şımartılacak bir durumda yok ayrıca. yani ram de rgb olup olmamasının önemini 10 yaşındaki çocuk kafasıyla düşünmek lazım. Ayrıca sen sistem alırken 108 TL daha verip RGB li ram almaz mısın. Ben burada bir fikir verin diye konu açıyorum sen gelmiş yargılıyorsun bilader? Forumun amacı bu değil
Kanka biraz sakin ol ortada yargılama yok
Sadece RGB gerek yok demiş
Muhtemelen değişim şansınız yoktur müşteri hizmetleri öylede dediyse

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Rammus
yeğenimi tanımadığın için şımarık deme hakkına sahip değilsin. şımartılacak bir durumda yok ayrıca. yani ram de rgb olup olmamasının önemini 10 yaşındaki çocuk kafasıyla düşünmek lazım. Ayrıca sen sistem alırken 108 TL daha verip RGB li ram almaz mısın. Ben burada bir fikir verin diye konu açıyorum sen gelmiş yargılıyorsun bilader? Forumun amacı bu değil
Knk herhangi bişey demedi adam RGB nin bi önemi yok dedi yeğenine desen aslında RGB siz daha iyi falan diye boşver sinirı olmaya gerek yok

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
mERT
Değişim değilde direkt sipariş iptal etmenin uygun olup olmadığını söyleyin uygunsa iade ettikten sonra sistemi tekrar sipariş verin. Diğer bir seçenek bilgisayarı kullanmasını söyleyin ramleri ilana koyun 100tl altına vs satın rgb olanlardan alın takın satılana kadar kullanması gerekecek sadece ikna etme kısmıda size kalıyor maalesef

m.sari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Sarısoy
Komple siparişi iptal edin tekrar oluşturun

Berkant29

80+
Değişmez, hazır sistemlerde tek parça iade bile olmuyor. Tüm sistem iade oluyor. Yani tek parça ile satın aldıktan sonra oynama olmuyor demek istediğim. Size önerim şu:
- yeğenim, bu rgb değilmiş ışık yanıp sonmüyormus sabitmis rengi. Hem bak kırmızı alev rengi cok daha iyi, rengarenk ne öyle kız işi.
diyin o iş tamam 👍🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

Komple siparişi iptal edin tekrar oluşturun
Bu da mantıklı. Monte islemi baslamadiysa.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Sipariş oluşturulduktan sonra firma haklı. Stoklarını buna göre belirliyorlar. Başına böyle bir şey gelen var mı değil süreç zaten böyle işliyor.

Yeğeniniz çok üzgünse yapacak bir şey yok. Gelen ramleri satarsınız yerine rgb'li ram'ler alırsınız. RGB demek = ekstra bütçe demektir. RGB mantığını ben de anlamıyorum ama isteyen sahip olmak istiyorsa ekstra ücret ödemeye katlanmalıdır. Markalar RGB manyaklığı sayesinde güzel para kazanıyorlar ve ürettikleri ürünlere ekstra 5-10-15 dolar ücret ile güzel kar ediyorlar. Demek ki haklılar.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Murat Aslan
Bu havayı telefondakine yapsaydında rgb li alsaydın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,187
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom