Gökhan61
80+ Bronze
Dahası
Yaptığın konuşmadan mütevelli isminin yerine "imla" adını kullandım beyefendi."İmla reis sakin ol.." ne demek istediniz ?
Yaptığın konuşmadan mütevelli isminin yerine "imla" adını kullandım beyefendi."İmla reis sakin ol.." ne demek istediniz ?
"İmla reis sakin ol.." tırnak işaretleri.İmla reis sakin ol..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence bekle iade etme bir şey olursa dedikleri gibi yardım ederler zaten. Son durumu haber et merak ettim kankam.
Bende hiç duymamıştım ama sabahtan beri hangi teknik şikayeti açsam firmayla alakalı ''sistemi kurduktan 2 saat sonra mavi ekran aldım'' gibi şeyler görmeye başladımGamin genden alınan pc lerdeki mavi ekranı yeni duyuyorum.
yarın gel TDK da işe başlaTırnak işaretleri![]()
nokta koymıyacaktım ama elim çarptı anladınmı?"yav tamam yazım kuralları fln ama gerçekten yazıya değide onamı baktın? ayrıca nokta koymucaktım elim çarpmış alışkanlık" hiç bir şey anlamadım, demek istediğinizden.
Türkçe'yi düzgün kullanman için Türk vatandaşı olman yeterli. Neyse konuyu uzatmayacağım, iyi forumlar.yarın gel TDK da işe başla
Mesaj otomatik birleştirildi:
nokta koymıyacaktım ama elim çarptı anladınmı?
la yanlışlıkla nokta koydum demediğiniz kalmadı be. Neyse iyi forumlar"noktadan sonra büyük başlandığını bende biliyorum" uygulayın o zaman.