Neler Yeni

Öneri Gaming Gen'den alınabilecek monitör tavsiyeleri

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Bütçe
3500
Merhaba kardeşim için 3-4k civarında bir monitör bakıyorum çizim render işi ile uğraşıyor 1080p istiyorum laptop ekran kartı gtx1650 gaming.gen sitesinden de önerebilirsiniz iyzico indirimi ile beraber ama orada iade ve değişim nasıl oluyor bilgim yok pek güven vermiyor bana aşağıdaki ürünü bulmuştum ben ama çizim render için iyi mi bilemedim önerileriniz varsa bekliyorum

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gaming gen den al geç hocam iyzico ile iyi fiyata geliyor 100hz'e o parayı verceğine 144 ya da 180 alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıldır peki ya da bu

bir de ekranda ölü piksel vs. çıkınca iade oluyor mu gaming gen de

elemin

80+ Bronze
Onu müşteri hizmetlerine sor hocam gaming genin politikası nasıldır bilmiyorum.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre

elemin

80+ Bronze
bilgisayar ürünlerinde en çok satış yapan sitelerden biri ben ve arkadaşlarım birçok ürün aldık arkadaşımın işlemcisini bile değiştirdiler garanti kapsamında yardımcı oluyorlar ben bir sıkıntı yaşamadım monitörümde ve diğer ekipmanlarımda.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
bilgisayar ürünlerinde en çok satış yapan sitelerden biri ben ve arkadaşlarım birçok ürün aldık arkadaşımın işlemcisini bile değiştirdiler garanti kapsamında yardımcı oluyorlar ben bir sıkıntı yaşamadım monitörümde ve diğer ekipmanlarımda.
siz hangi monitörü aldınız

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
VG249QL3A Modeline bakabilirsin tavsiye ederim.
gaming gen de 3 taksitle 3800 e geliyor ama güvenilir mi bilmiyorum 400 daha koyup amazondan lg almak daha mantıklı gibi duruyor şu anda

Top Bottom