Bekleyeceğim sanırım ama önden monitör alsam iyi olacak. Kullandığım laptopun ortasında dikey çizgiler var ve bundan sıkıldım.bu fiyata bu sistem cidden kötü hani rtx 2060 lı rx 5600 xt li sistem alınıyordu kaç ay önce bence bekleyin
9999₺' ydı geçen gün DART 1 sistem.3060 sistemlerin o fiyattan çıkacağını düşünmüyorum ama 3050ti bekleyebilirim sankı.
Sınırlı stoktu ama anında bitti.Daha 4 gün önce 8 liraya 10600lu rtx3060li sistem vardı......
o zaman kaliteli bir monitör al kasa alacağın zaman monitör almana gerek kalmazBekleyeceğim sanırım ama önden monitör alsam iyi olacak. Kullandığım laptopun ortasında dikey çizgiler var ve bundan sıkıldım.
Bence kovala en kotu gaming gecelerinden bak acil değilseSınırlı stoktu ama anında bitti.
Ailemi ikna edebilirsem 12 taksitle alabilirim. Keşke alabilsem. Umarım en kısa sürede stoklar normale döner.9999₺' ydı geçen gün DART 1 sistem.
7500-8000 veren biraz daha katıp çok iyi bir sistem alabilir. Gerekirse taksidi uzat 3060 almaya çalış.
Düşünsene 2000₺ farkla Ray Tracing özellikli son model PC alabiliyorsun.
O paraya rtx3060li sistem görünce evdekine elektrik veresin gelmeyecek sonraBence kovala en kotu gaming gecelerinden bak acil değilse
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Kasa dışında gereken ekipmanları alıp kasayı aldığımda laptopu satacağım.o zaman kaliteli bir monitör al kasa alacağın zaman monitör almana gerek kalmaz
Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum.O paraya rtx3060li sistem görünce evdekine elektrik veresin gelmeyecek sonra
12 taksitle alacağın bi 3060 lı sistemi mining yaparak ödersin 1 yıl sürmeden. Yap demiyorum tavsiye öneriAilemi ikna edebilirsem 12 taksitle alabilirim. Keşke alabilsem. Umarım en kısa sürede stoklar normale döner.
Miningcilere şu an kızarken aldığım sistemde mining yapmam sanırım. Ayrıca etheriumun ne olacağı belli değil. Mining yapmaya başlarım eth elimde kalır verdiğim zarara değmez. Riskli işler.12 taksitle alacağın bi 3060 lı sistemi mining yaparak ödersin 1 yıl sürmeden. Yap demiyorum tavsiye öneri
10 günde bi satarsın arz talep işi çok talep var şuan en rahat kazım kârı eteryumda düşeceğini hiç sanmıyorum bu kadar talep varkenMiningcilere şu an kızarken aldığım sistemde mining yapmam sanırım. Ayrıca etheriumun ne olacağı belli değil. Mining yapmaya başlarım eth elimde kalır verdiğim zarara değmez. Riskli işler.