yalnız adam4
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
S12 alacaksan Linsoul.com'dan alma. Şimdi bir mail attım ve ürünün geçip geçmeyeceğini bilmediklerini söylediler. Yani Linsoul'dan alma.S12 oyun anlamında daha mı iyi olur
S12 alacaksan Linsoul.com'dan alma. Şimdi bir mail attım ve ürünün geçip geçmeyeceğini bilmediklerini söylediler. Yani Linsoul'dan alma.S12 oyun anlamında daha mı iyi olur
Sizin dediğiniz r6 olan modeli sahibindende sıfır olarak 3kya buldum sizce alınır mı ?S12 alacaksan Linsoul.com'dan alma. Şimdi bir mail attım ve ürünün geçip geçmeyeceğini bilmediklerini söylediler. Yani Linsoul'dan alma.
Her anlamda.S12 oyun anlamında daha mı iyi olur
Her site yapmıyor onu yapmadan önce sormak lazım. Shenzenaudio ve linsoul yapıyor ama onu biliyorum. Ayrıca lethouser s12 birkaç yerde satılıyor şansını deneyebilir.S12 alacaksan Linsoul.com'dan alma. Şimdi bir mail attım ve ürünün geçip geçmeyeceğini bilmediklerini söylediler. Yani Linsoul'dan alma.
Ürün gümrükte kaldıktan sonra denemek mantıklı deil r6 tr de biri 3kya veriyor alınır mı bazıları gjmrukten geçmiyor dediğiniz firmalardan shenzenaudio geçirir mi ?Her anlamda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her site yapmıyor onu yapmadan önce sormak lazım. Shenzenaudio ve linsoul yapıyor ama onu biliyorum. Ayrıca lethouser s12 birkaç yerde satılıyor şansını deneyebilir.
Linsoul yapmıyor sanırım. Ben sorduğumda pek pozitif bir cevap alamadım.Her anlamda.
Her site yapmıyor onu yapmadan önce sormak lazım. Shenzenaudio ve linsoul yapıyor ama onu biliyorum. Ayrıca lethouser s12 birkaç yerde satılıyor şansını deneyebilir.
Shenzhenaudio'ya mail atman lazım. Oradan geçirenler var. Hifigo sitesi ile konuştum. Onlara mail atarsan ürünü geçiriyorlarmış. Bu siteyede bak derim.Ürün gümrükte kaldıktan sonra denemek mantıklı deil r6 tr de biri 3kya veriyor alınır mı bazıları gjmrukten geçmiyor dediğiniz firmalardan shenzenaudio geçirir mi ?
hifigo.com
Çoğu kesim göndermez dediği için yd den vazgeçtim sanırım gelmesi çok zor 3k ya r6 almak mantıklı mı trde yoksa başka alternatif bulabilir misiniz 2.el vsLinsoul yapmıyor sanırım. Ben sorduğumda pek pozitif bir cevap alamadım.
Shenzhenaudio'ya mail atman lazım. Oradan geçirenler var. Hifigo sitesi ile konuştum. Onlara mail atarsan ürünü geçiriyorlarmış. Bu siteyede bak derim.
Earphones, Audio Players, Headphones AMP, DACs & TWS for Audiophiles
HiFiGo sells high-quality Hifi products at favorable prices to those who love music and style especially for beginner audiophiles! You can get high-end earphones ,in-ear monitors, high-resolution digital audio players, portable headphone amplifiers, DACs and true wireless earbuds here.hifigo.com
İlanın linkini gönderebilir misin?Çoğu kesim göndermez dediği için yd den vazgeçtim sanırım gelmesi çok zor 3k ya r6 almak mantıklı mı trde yoksa başka alternatif bulabilir misiniz 2.el vs
1165968410İlanın linkini gönderebilir misin?
3.000 biraz fazla geldi ikinci el ürün için. Sıfırı zaten 3.800 TL.1165968410
İlan numarasi
Yurtdışı diyosunuz ama gelmeme ihtimali var para çöp olabilir3.000 biraz fazla geldi ikinci el ürün için. Sıfırı zaten 3.800 TL.
Shenzhenaudio'ya yazarsanız gelir. @goku010203 arkadaş bu şekilde Truthear Hexa aldığını söyledi.Yurtdışı diyosunuz ama gelmeme ihtimali var para çöp olabilir
Artık olmuyormuş diye okudum ondan tereddutteyim shenzenden onerdigin oyun için hangisi ? Yoksa trden 2k ye zero blue mu alsamShenzhenaudio'ya yazarsanız gelir. @goku010203 arkadaş bu şekilde Truthear Hexa aldığını söyledi.
Nerede okudun. Ben de bakayım bi bu arada bütçeniz hala 4 bin miArtık olmuyormuş diye okudum ondan tereddutteyim shenzenden onerdigin oyun için hangisi ? Yoksa trden 2k ye zero blue mu alsam