Neler Yeni

GAMİNG İÇİN KZ Mİ TRUTHEAR MI?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,304
İsim
Bilal Tepe
S12 alacaksan Linsoul.com'dan alma. Şimdi bir mail attım ve ürünün geçip geçmeyeceğini bilmediklerini söylediler. Yani Linsoul'dan alma.
Sizin dediğiniz r6 olan modeli sahibindende sıfır olarak 3kya buldum sizce alınır mı ?

goku010203

80+ Bronze
S12 oyun anlamında daha mı iyi olur
Her anlamda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S12 alacaksan Linsoul.com'dan alma. Şimdi bir mail attım ve ürünün geçip geçmeyeceğini bilmediklerini söylediler. Yani Linsoul'dan alma.
Her site yapmıyor onu yapmadan önce sormak lazım. Shenzenaudio ve linsoul yapıyor ama onu biliyorum. Ayrıca lethouser s12 birkaç yerde satılıyor şansını deneyebilir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,304
İsim
Bilal Tepe
Her anlamda.

Her site yapmıyor onu yapmadan önce sormak lazım. Shenzenaudio ve linsoul yapıyor ama onu biliyorum. Ayrıca lethouser s12 birkaç yerde satılıyor şansını deneyebilir.
Ürün gümrükte kaldıktan sonra denemek mantıklı deil r6 tr de biri 3kya veriyor alınır mı bazıları gjmrukten geçmiyor dediğiniz firmalardan shenzenaudio geçirir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Loop
Her anlamda.

Linsoul yapmıyor sanırım. Ben sorduğumda pek pozitif bir cevap alamadım.

Ürün gümrükte kaldıktan sonra denemek mantıklı deil r6 tr de biri 3kya veriyor alınır mı bazıları gjmrukten geçmiyor dediğiniz firmalardan shenzenaudio geçirir mi ?
Shenzhenaudio'ya mail atman lazım. Oradan geçirenler var. Hifigo sitesi ile konuştum. Onlara mail atarsan ürünü geçiriyorlarmış. Bu siteyede bak derim.

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,304
İsim
Bilal Tepe
Linsoul yapmıyor sanırım. Ben sorduğumda pek pozitif bir cevap alamadım.

Shenzhenaudio'ya mail atman lazım. Oradan geçirenler var. Hifigo sitesi ile konuştum. Onlara mail atarsan ürünü geçiriyorlarmış. Bu siteyede bak derim.
Çoğu kesim göndermez dediği için yd den vazgeçtim sanırım gelmesi çok zor 3k ya r6 almak mantıklı mı trde yoksa başka alternatif bulabilir misiniz 2.el vs

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,304
İsim
Bilal Tepe
Top Bottom