Neler Yeni

GAMİNG İÇİN KZ Mİ TRUTHEAR MI?

goku010203

80+ Bronze
Ben ağırlıklı oyun için istiyorum ondan em6l alicam
Bass performansı seni oyunun atmosferine sokması için önemli bir etken, em6l güzel tercih olur ikiside güzel kulaklıklar zaten. Bide 3.9kya aliyorsan bilemedim değer mi ben alırken em6l kuponla 3k idi. Bi lethouser s12 satan firmalara mail at bakalım yapan var mı bu işi ve araştır güvenilirler mi. Çünkü lethouser s12 her anlamda em6l den daha iyi sonuçta em6l nin üst versiyonu daha kaliteli ses vs. var. Şimdiden hayırlı olsun buarada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Truthear zero 2k 2.5k fiyata sahip

Kz ASF 10 ba 3500tl

Kz prx 2750tl

Hangisi iyi acaba hangisi mantıklı online oyun için veya daha kalitelisi 2.elde yada sıfır var mı ?

Moondrop Aria 2 diye bir model buldum o da 2500tl aralarından hangisi alınmalı ?
Bide moondrop aria 2 em6l nin daha alt segment versiyonu haberin olsun.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emir
kulağımda kz kulaklıkla yazıyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,322
İsim
Bilal Tepe
Bass performansı seni oyunun atmosferine sokması için önemli bir etken, em6l güzel tercih olur ikiside güzel kulaklıklar zaten. Bide 3.9kya aliyorsan bilemedim değer mi ben alırken em6l kuponla 3k idi. Bi lethouser s12 satan firmalara mail at bakalım yapan var mı bu işi ve araştır güvenilirler mi. Çünkü lethouser s12 her anlamda em6l den daha iyi sonuçta em6l nin üst versiyonu daha kaliteli ses vs. var. Şimdiden hayırlı olsun buarada

Hocam lethouder s12 nereden bulucam ki gümrükte takilmayan

Ayrıca em6l trden 3k ya bir satıcıdan almayı düşünüyorum sıfır kullanmamış bile

Top Bottom