Merhabalar Mouse önerebilir misiniz? max 2000 tl bütçem var kablosuz olması tercihimdir farketmez ama türkiye içinde bulabileceğim bişe olsun sıfır
Temuda ajazz var istersen en fp ama yurtdışıMerhabalar Mouse önerebilir misiniz? max 2000 tl bütçem var kablosuz olması tercihimdir farketmez ama türkiye içinde bulabileceğim bişe olsun sıfır
bir kaçtane daha önerebilir misiniz?![]()
VXE R1 Wireless Mouse [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
tr demıssın ama yınede soylıyım aj159p tercıhımdır onun harıcı fury z1 vb olabılır ama attıgım mantıklı bır secımbir kaçtane daha önerebilir misiniz?
fury level z1Merhabalar Mouse önerebilir misiniz? max 2000 tl bütçem var kablosuz olması tercihimdir farketmez ama türkiye içinde bulabileceğim bişe olsun sıfır
fury için gecikme var diyorlartr demıssın ama yınede soylıyım aj159p tercıhımdır onun harıcı fury z1 vb olabılır ama attıgım mantıklı bır secım
ben daha çok bilindik bir şey kaliteli marka istiyorum bulamassam almanyadan alacağım satürn.de sitesinden bakabilirsinizfury level z1
almanyadan dersen o başka tr de bu dediğim modelin özellikleri bilinen bir markada 3k en ucuzfury için gecikme var diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben daha çok bilindik bir şey kaliteli marka istiyorum bulamassam almanyadan alacağım satürn.de sitesinden bakabilirsiniz
almanyadanda alabilirim imkanım var önerin varsa söylealmanyadan dersen o başka tr de bu dediğim modelin özellikleri bilinen bir markada 3k en ucuz