Neler Yeni

Gaming Kablolu Kablosuz Mouse Önerisi

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kaan
Bütçe
2000
Merhabalar Mouse önerebilir misiniz? max 2000 tl bütçem var kablosuz olması tercihimdir farketmez ama türkiye içinde bulabileceğim bişe olsun sıfır

Clayz

80+ Silver
Merhabalar Mouse önerebilir misiniz? max 2000 tl bütçem var kablosuz olması tercihimdir farketmez ama türkiye içinde bulabileceğim bişe olsun sıfır

n4pz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mehmet
Temuda ajazz var istersen en fp ama yurtdışı

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir kaçtane daha önerebilir misiniz?

Clayz

80+ Silver

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tr demıssın ama yınede soylıyım aj159p tercıhımdır onun harıcı fury z1 vb olabılır ama attıgım mantıklı bır secım
fury için gecikme var diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben daha çok bilindik bir şey kaliteli marka istiyorum bulamassam almanyadan alacağım satürn.de sitesinden bakabilirsiniz

ardplt21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Polat
fury için gecikme var diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben daha çok bilindik bir şey kaliteli marka istiyorum bulamassam almanyadan alacağım satürn.de sitesinden bakabilirsiniz
almanyadan dersen o başka tr de bu dediğim modelin özellikleri bilinen bir markada 3k en ucuz

chade

80+ Bronze
hocam yt de swarcow diye bir arkadaş var. bayağı bir klavye, mouse incelemesi var. aşağı yukarı her bütçeye uygun önerilerde bulunuyor. bir bak, kendi isteğine uygun güzel bir şey bulabilirsin.
(KANAL REKLAMI DEĞİLDİR, ÖNERİDE BULUNDUM SADECE)

Top Bottom