Neler Yeni

Gaming Kulaklık Arıyorum f/p

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Gamepower kizaru güzel biraz dip ses var ama ekolayzır ayarları ile oynayınca bayağı azalıyor bayağı memnunum öneririm
Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama, 2 hafta önce bende kizaru aldım dip ses sorunu yaşıyorum ayrıca mikrofon etraftaki sesleri çok algılıyor uygulamasından ayarlarına baktım ama bir şey anlamadım ben acaba siz sorunları hallettiyseniz veya nasıl çözüleceğini biliyorsanız ayarlarınızı benimle paylaşıp yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hocam merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama, 2 hafta önce bende kizaru aldım dip ses sorunu yaşıyorum ayrıca mikrofon etraftaki sesleri çok algılıyor uygulamasından ayarlarına baktım ama bir şey anlamadım ben acaba siz sorunları hallettiyseniz veya nasıl çözüleceğini biliyorsanız ayarlarınızı benimle paylaşıp yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Bilgisayarı açınca ayarları atarım buraya kankam tamam

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Çok teşekkür ederim kardeşim eksik olma.
IMG_20210521_133811.jpg
ben ayarlarımı böyle yaptım güzel kardeşim benim sen de bir dene bakalım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Alıntıyı görüntüleben ayarlarımı böyle yaptım güzel kardeşim benim sen de bir dene bakalım.
Çok sağol kanka eve gider gitmez deneyip sana da haber veririm çok teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleben ayarlarımı böyle yaptım güzel kardeşim benim sen de bir dene bakalım.
Kanka bir şey daha rica edebilir miyim senden? Oyunlarda falan arkadaşlarla konuşurken sesin çok iyi geliyo diyorlar bende test etmek için windows'un kendi uygulamasından bir ses kaydı yaptım ama çevredeki sesleri çok algılıyordu ve benim sesimin yanı sıra dip ses gibi bir kirlilik vardı. Senin başına böyle bir şey geldi mi denedin mi hiç?

Son düzenleme:

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Çok sağol kanka eve gider gitmez deneyip sana da haber veririm çok teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bir şey daha rica edebilir miyim senden? Oyunlarda falan arkadaşlarla konuşurken sesin çok iyi geliyo diyorlar bende test etmek için windows'un kendi uygulamasından bir ses kaydı yaptım ama çevredeki sesleri çok algılıyordu ve benim sesimin yanı sıra dip ses gibi bir kirlilik vardı. Senin başına böyle bir şey geldi mi denedin mi hiç?
Klavye sesi fln geliyor dyorlardı bana ama onu o yazılımdan yap mikrofon hassasiyeti var ya onu düşür belki düzelir

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
mihawk modeli malzeme olarak vs. çok rezil bir kulaklık gp medusa ondan daha iyi ve 100 tl daha ucuz. imzamda da görebilirsiniz o kulaklık hakkındaki görüşümü.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Top Bottom