Neler Yeni

Yardım Gaming Kulaklık önerisi

Nestu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ERCAN
Selamlar, ben RUST oynuyorum ama RUST için güzel bir kulaklık bulamadım. RUST'ta çok iyi ses kastırabilecek, net ve güzel anlaşılır bir ses veren bir kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada, 2 tane kablosuz kulaklık denedim:

1. Razer BlackShark V2 PRO 2023 versiyonu
2. HyperX Cloud Alpha

Bu iki kulaklığı kullandım ve hiç memnun kalmadım. İkisi de boğuk ses veriyor. Birçok EQ ayarı denedim, hiçbiri işe yaramadı. Şimdi ise aklımda şu kulaklıklar var:

1. Logitech G Pro X 2 kablosuz
2. Logitech G Pro X kablosuz
3. Corsair HS80 Max
4. Logitech G733

Aklımda bu kulaklıklar var. En çok aklıma yatan Logitech G Pro X 2 kablosuz oldu ama daha iyisi varsa ya da bu kulaklık fiyatını hak etmiyorsa, daha uyguna daha iyisi varsa derseniz, yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Selamlar, ben RUST oynuyorum ama RUST için güzel bir kulaklık bulamadım. RUST'ta çok iyi ses kastırabilecek, net ve güzel anlaşılır bir ses veren bir kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. HyperX Cloud Alpha

Bu iki kulaklığı kullandım ve hiç memnun kalmadım. İkisi de boğuk ses veriyor. Birçok EQ ayarı denedim, hiçbiri işe yaramadı. Şimdi ise aklımda şu kulaklıklar var:

3. Corsair HS80 Max
4. Logitech G733

Aklımda bu kulaklıklar var. En çok aklıma yatan Logitech G Pro X 2 kablosuz oldu ama daha iyisi varsa ya da bu kulaklık fiyatını hak etmiyorsa, daha uyguna daha iyisi varsa derseniz, yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.
bütçe

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf

2. HyperX Cloud Alpha

3. Corsair HS80 Max
4. Logitech G733

Konuyla alakasız ama rust tek başına sarar mı acaba ? Herkes tek modu var mı

Nestu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ERCAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
10-12 civarlarında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rust tek başına sarar ben genellikle tek oynuyorum daha rahat ediyorum çok kaliteli bir oyun tavsiye ederim ve evet solo modu var herkesin tek olduğu sunucularda var
Sağolun . Bana tek sarmaz dedi çoğu kişi ondan sordum

Top Bottom