Gaming Kulaklık önerisi

Dostum o eski bütçem için yazılmış bir mesaj

Aslında konuya not olarak düşmüştüm :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu indirimle çok uygun çok teşekkür ederim tavsiyen için :)
Sorun değil, zaten sizin açınızdan sorun teşkil etmiyor, gerisi yazıldığı gibi. Boş yere gülmeleri hoşlarına gidiyor ancak gerçekler de canlarını sıkıyor. Biri yazmış ama ne yazmış görünmüyor mesela 😀.

V2 X de alınmaz bir model değil ancak ortası olmayan bir model, seveni seviyor, sevmeyeni hiç sevmiyor (bazı kişiler özellikle profillerine yazmış almayın diye(?). En kötü farklı ayarlarla düzgün hâle gelir eğer ki memnun etmezse, muhtemelen kötü gelmeyecektir.

Sorun değil, zaten sizin açınızdan sorun teşkil etmiyor, gerisi yazıldığı gibi. Boş yere gülmeleri hoşlarına gidiyor ancak gerçekler de canlarını sıkıyor. Biri yazmış ama ne yazmış görünmüyor mesela 😀.

V2 X de alınmaz bir model değil ancak ortası olmayan bir model, seveni seviyor, sevmeyeni hiç sevmiyor (bazı kişiler özellikle profillerine yazmış almayın diye(?). En kötü farklı ayarlarla düzgün hâle gelir eğer ki memnun etmezse, muhtemelen kötü gelmeyecektir.
seven bir hocamı etikteleyeyim görünce sevinsin :D @Sansar Salvo

Dediğiniz gibi yapılabilir aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba dostlaaar :D
Merhaba kulaklık tavsiyen varsa önerilere açığım :D

Arkadaşlar selamlar düzgün bir gaming kulaklık arıyorum bütçem biraz kısıtlı tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Not: Bütçede artırıma gittim oyuncu birisiyim ama günlük olarak şarkı dinleyende biriyim öneriler için şimdiden yorum yapan herkese teşekürler :)
Rampage RM-K25 LUNATIC PRO
USB 7.1 surround ses, RGB aydınlatma ve dayanıklı yapısı var yani kullandım ve fiyatı da performansına göre oldukça iyi bende şaşırdım açıkçası. ^^ almanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,213
Üyeler
175,180
Son üye
laptopdannefretedenadam
Geri