Uluntrak16
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Boş konuşma adam konuyu açtığında bütçe 800'dü.Bence çıkar.
Boş konuşma adam konuyu açtığında bütçe 800'dü.Bence çıkar.
Sorun değil, zaten sizin açınızdan sorun teşkil etmiyor, gerisi yazıldığı gibi. Boş yere gülmeleri hoşlarına gidiyor ancak gerçekler de canlarını sıkıyor. Biri yazmış ama ne yazmış görünmüyor meselaDostum o eski bütçem için yazılmış bir mesaj
Aslında konuya not olarak düşmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu indirimle çok uygun çok teşekkür ederim tavsiyen için![]()
seven bir hocamı etikteleyeyim görünce sevinsinSorun değil, zaten sizin açınızdan sorun teşkil etmiyor, gerisi yazıldığı gibi. Boş yere gülmeleri hoşlarına gidiyor ancak gerçekler de canlarını sıkıyor. Biri yazmış ama ne yazmış görünmüyor mesela.
V2 X de alınmaz bir model değil ancak ortası olmayan bir model, seveni seviyor, sevmeyeni hiç sevmiyor (bazı kişiler özellikle profillerine yazmış almayın diye(?). En kötü farklı ayarlarla düzgün hâle gelir eğer ki memnun etmezse, muhtemelen kötü gelmeyecektir.
Merhaba dostlaaarseven bir hocamı etikteleyeyim görünce sevinsin@Sansar Salvo
Dediğiniz gibi yapılabilir aslındaSorun değil, zaten sizin açınızdan sorun teşkil etmiyor, gerisi yazıldığı gibi. Boş yere gülmeleri hoşlarına gidiyor ancak gerçekler de canlarını sıkıyor. Biri yazmış ama ne yazmış görünmüyor mesela.
V2 X de alınmaz bir model değil ancak ortası olmayan bir model, seveni seviyor, sevmeyeni hiç sevmiyor (bazı kişiler özellikle profillerine yazmış almayın diye(?). En kötü farklı ayarlarla düzgün hâle gelir eğer ki memnun etmezse, muhtemelen kötü gelmeyecektir.
Merhaba kulaklık tavsiyen varsa önerilere açığımMerhaba dostlaaar![]()
Rampage RM-K25 LUNATIC PROArkadaşlar selamlar düzgün bir gaming kulaklık arıyorum bütçem biraz kısıtlı tavsiyelerinizi bekliyorum
Not: Bütçede artırıma gittim oyuncu birisiyim ama günlük olarak şarkı dinleyende biriyim öneriler için şimdiden yorum yapan herkese teşekürler![]()