Razer kulaklirda genel bir sikayet var suruculerle alakali yoksa yazdiginiz model ile hyperspeed almak vardi aklimda ama cok sikayet var gibi sen memnun musunbarracuda x güzel
Hocam fiyati beni asiyor eminim ki o fiyata iyi ses kasiyorsundurHyperx Cloud 3 s öneririm, kullandığım eq ayarıyla aşırı iyi ses kasıyorum
Hocam kablosuz olsa guzel olur hem studyo set kulakligi gozukuyorSuperlux HD681+ped+ masaya bir fifine A6 mikrofon çekiyorsun mis gibi set.
fiyatı takip edebilirsiniz biraz, indirimle 4500 e düştü geçen haftalardaHocam fiyati beni asiyor eminim ki o fiyata iyi ses kasiyorsundur![]()
Ped öneriniz var mı? Bir ara o kulaklığı denemek istiyorum. Aratınca pek bir şey bulamıyorum.Superlux HD681+ped+ masaya bir fifine A6 mikrofon çekiyorsun mis gibi set.
Çİnden getiriyorlardı en son vallahi ben öylece kullanıyorum. Aliexpress'in arama kısmına HD681 Earped yazınca çıkıyor onlara bakmanı öneririm.Ped öneriniz var mı? Bir ara o kulaklığı denemek istiyorum. Aratınca pek bir şey bulamıyorum.
Kablosuz diyorsan orası başka, benim söylediğim şey safi performans isteyenlere özel, çünkü bende Sennheiser GSP350, Cooler Master MH752, HyperX Cloud 3 wireless ve HD681 şu anda aktif olarak var, ben en iyi ses kasılan, en detaylı ses vereni sana önerdim. Eğer bütçen varsa Corsair HS80 wireless kaç para oldu bir bak derim, o olmadı Cloud 3 s falan bakabilirsin.Hocam kablosuz olsa guzel olur hem studyo set kulakligi gozukuyor![]()
Başkan şu eq ayarından bahsetme şansın var mı yeni aldım ben de ama sesler çok bassllı geliyor csdeHyperx Cloud 3 s öneririm, kullandığım eq ayarıyla aşırı iyi ses kasıyorum
Başkan şu eq ayarından bahsetme şansın var mı yeni aldım ben de ama sesler çok bassllı geliyor csde