Megatronus
80+ Silver
Dahası
- Bütçe
- 400
ses kalitesi ve malzeme kalitesi iyi olan kulaklık arıyorum dostlarım (lütfen rampage önermeyin)
hocam bütçeye bakmadınız sanırsamDrop Plus rakibi olabilir.
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık (CA-9011215-EU)
Corsair HS50 Pro Stereo Siyah Gaming Kulaklık Rahatlık İçin Üretildi. Savaş İçin Tasarlandı Corsair HS50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığında rahatlık, üstün ses kalitesi ve sağlamlık bir arada sizlerle…www.gaming.gen.tr
Bütçeyi göz ardı etmişim bir an pardon. Bu bütçeye en yakın Drop Plus var, onun rakibi olabilecek kulaklık bu diye biliyorum.hocam bütçeye bakmadınız sanırsam
hocam neymiş bu drop plus tasarımı güzel olsa alırdım da tasarımını beğenmiyorumBütçeyi göz ardı etmişim bir an pardon. Bu bütçeye en yakın Drop Plus var, onun rakibi olabilecek kulaklık bu diye biliyorum.
Tasarımı fotoğraflarda pek güzel gözükmüyor ama elinize ulaştığında bunu sorun etmezsiniz büyük ihtimal. Ben Rampage önermeyin dediğiniz için Drop Plus'ı önermedim.hocam neymiş bu drop plus tasarımı güzel olsa alırdım da tasarımını beğenmiyorum
ben en iyisi bunun youtube incelemelerine bakayım belki daha güzel gözükür gözümeTasarımı fotoğraflarda pek güzel gözükmüyor ama elinize ulaştığında bunu sorun etmezsiniz büyük ihtimal. Ben Rampage önermeyin dediğiniz için Drop Plus'ı önermedim.
Drop Plus iyi kulaklıktır fiyatına göre. Rampage'e önyargınız yoksa mutlaka inceleyin.ben en iyisi bunun youtube incelemelerine bakayım belki daha güzel gözükür gözüme
1 yıldır stop plus kullanıyorum istediğini sor o fiyata alıncak başka yok en iyisi drop plusses kalitesi ve malzeme kalitesi iyi olan kulaklık arıyorum dostlarım (lütfen rampage önermeyin)