- Bütçe
- 1500
arkadaşlar selamlar max 1500 tl bütçem var usb portlu bi kulaklık alacağım uzun süreli kullanmak istiyorum gamepower kizaru modeli var kafamda 1200tlydi herhalde daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum teşekkür ederim
USB sart mi?arkadaşlar selamlar max 1500 TL bütçem var usb portlu bi kulaklık alacağım uzun süreli kullanmak istiyorum gamepower kizaru modeli var kafamda 1200tlydi herhalde daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum teşekkür ederim
evet jak girişi yok maalesef bilgisayardaUSB sart mi?
aman bundan uzak durunUsbli yerine şöyle bir şey almayı da değerlendirin hocam
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
hocam rampagelere karşı aşırı bi önyargım var zamanında ben ve çevremden kullanan kimse memnun değildiwireless olmasina ragmen fiyati iyi benceRampage RM-H11 Crack Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-H11 Crack Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-H11 Crack Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
jak girişi yok pc de maalesefUsbli yerine şöyle bir şey almayı da değerlendirin hocam
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
sebep?aman bundan uzak durun
jak girişim yok maalesefAsus TUF Gaming H1 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Asus TUF Gaming H1 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Asus TUF Gaming H1 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Asus TUF Gaming H1 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr