Gaming Laptop alınır mı?

Elmir

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba arkadaşlar. Şimdi sorum şöyle pc toplamak istiyordum ama stok sorunu yüzünden malesef alamıyorum. 1 2 yıl içinde de yurt dışına gideceğim için laptop almaya karar verdim. Laptoplarla Pc arasındakı performans farkı çok mu büyük? bunu sormak istiyordum.
Almak istediğim laptop : Noutbuk Asus Rog Zephyrus. önerir misiniz? bu laptopu?

Merhaba arkadaşlar. Şiçdi sorum şöyle pc toplamak istiyordum ama stok sorunu yüzünden malesef alamıyorum. 1 2 yıl içinde de yur dışına gideceğim için laptop almaya karar verdim. Laptoplarla Pc arasındakı performans farkı çok mu büyük bunu sormak istiyordum.
Almak istediğim laptop : Noutbuk Asus Rog Zephyrus. Ömerirmisiniz bu laptopu?
ürün linki atarsanız daha kolay olur cevap vermemiz için hangi model bilmiyoruz çünkü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
ürün linki atarsanız daha kolay olur cevap vermemiz için hangi model bilmiyoruz çünkü.
Azerbaycan mağazası. Umarım dilden anlarsınız :D

Azerbaycan mağazası. Umarım dilden anlarsınız :D

güzel laptop fakat para birimi manat olunca ne kadar f/p bilemeyeceğim.1660 maxq bildiğim kadarıyla 1660 ti dan daha güçsüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@EnverPasha Hocam siz ne diyorsunuz?

güzel laptop fakat para birimi manat olunca ne kadar f/p bilemeyeceğim.1660 maxq bildiğim kadarıyla 1660 ti dan daha güçsüz.
Şöyle söyleyeyim şu an ki fiyatlarla 1660 ti sistem toplamaya çalışsan laptop daha ucuza geliyor.

Merhaba arkadaşlar. Şimdi sorum şöyle pc toplamak istiyordum ama stok sorunu yüzünden malesef alamıyorum. 1 2 yıl içinde de yurt dışına gideceğim için laptop almaya karar verdim. Laptoplarla Pc arasındakı performans farkı çok mu büyük? bunu sormak istiyordum.
Almak istediğim laptop : Noutbuk Asus Rog Zephyrus. önerir misiniz? bu laptopu?
1-2 sene içerisinde yenileri çıkacak ne önersek boş :)
Alacağınız zaman açın konuyu tekrar 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zərurət yoxtur , səçməyə
Desem anlaşılır mı ki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,942
Üyeler
188,679
Son üye