Neler Yeni

gaming laptop öneri 30k altı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
bütçe artarsa bu kesinlikle;

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
excalibur ve monster çok ısınıyor diyorlar geriye acer ve asus tuf kalıyor sizce ?
acer önerdikleri model nitro 5 modeli yani daha fazla ısınan model. nitro 16 olsaydı acer derdim. benim attığım model victus 16 modeli yani yenilenmiş olan kasa gayet iyi sıcaklıklarda alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam msi iyi bir marka ooyun ve teknoloji için alınabilirmi malzeme kalitesi ws oyunda üzermi ?
işlemcisi i5 13500h a göre geride.

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat
acer önerdikleri model nitro 5 modeli yani daha fazla ısınan model. nitro 16 olsaydı acer derdim. benim attığım model victus 16 modeli yani yenilenmiş olan kasa gayet iyi sıcaklıklarda alınabilir.
hocam başka asus tuf önerebilceğiniz model varmıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Önerebilceğiniz 30k altı varmı ?
500tl daha arttıramazsanız başka victus 16 rtx4050 cihaz yok zaten. victus 15 ler ısınıyor. tuf a15 ler de ısınıyor. nitro 16 var linkini bırakıyorum işlemcisi 13500h a göre güçsüz olsada soğutması bu fiyat bandında en iyi olan cihaz, bence bunu alabilirsiniz direkt;

rami sonradan 16gb yaparsınız.

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
31k hocam olmaz .d

hocam ecerinde malzemesi ws plastik diyorlar acer için aklımda vardı acer ama plastik duyunca almaktan vazgectim asus tuf iyi diyorlar monster için çok ısınıyor diyorlar excalibur da aynı şekide

Çoğu zaten plastik en tepe model laptoplar haricinde metal parçalı bir kasası olan laptop yokki ? Kasalarda sandığın dandik plastikten değil yani ben victus kullanıyorum gayet iyi bir kasa yapısı var. MSI modellerine bakarsan bu bütçede 45W lık işine yaramaz ekran kartına sahipler boşa para israfı, Asus TUF larda ise eski nesil işlemciler var Ryzen 5 7535HS ile Ryzen 7 7735HS işlemciler 7. nesil değil 7640Hs ve 7840HS olunca güncel 7. nesil oluyor araştırırsan görürsün. Bu bütçede victus önermedim çünkü 16 inç istediğim özellikte yoktu ve victuslarda 15 inç iyi değil. En iyi seçenek Acer nitro o yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Çoğu zaten plastik en tepe model laptoplar haricinde metal parçalı bir kasası olan laptop yokki ? Kasalarda sandığın dandik plastikten değil yani ben victus kullanıyorum gayet iyi bir kasa yapısı var. MSI modellerine bakarsan bu bütçede 45W lık işine yaramaz ekran kartına sahipler boşa para israfı, Asus TUF larda ise eski nesil işlemciler var Ryzen 5 7535HS ile Ryzen 7 7735HS işlemciler 7. nesil değil 7640Hs ve 7840HS olunca güncel 7. nesil oluyor araştırırsan görürsün. Bu bütçede victus önermedim çünkü 16 inç istediğim özellikte yoktu ve victuslarda 15 inç iyi değil. En iyi seçenek Acer nitro o yüzden.
acer nitro 5 lerde çok iyi değil. bence nitro 16 ya da victus 16 alabilir nitro 16 bulunuyor bir tane bu bütçede linkini atmıştım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
acer nitro 5 lerde çok iyi değil. bence nitro 16 ya da victus 16 alabilir nitro 16 bulunuyor bir tane bu bütçede linkini atmıştım.

Ben i7 12650H ve 4050 modeli atmıştım 16GB RAM ile senin attığında bir eski nesil ryzen 5 ve 8GB var. Açıkcası gereksiz bir fark normal 15 inç nitro almak daha mantıklı. Victus 16 bulamadım bulsam onu atardım.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
yok hocammm cıkmıyor NDOAIHOHISDOHAO bakiyim çok kararsız kalıyorum laptop için nisan ayında alacağım şimdiden karar verip alayım diyorum önerebilceğiniz başka laptop varmıdır hocam
Hocam nisan ayında laptop fiyatları artar ama

Top Bottom