Gaming laptop önerisi 40-45 bandında

sirefeee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
arkadaşlar selam gaming laptop önerisi arıyorum 40/45 bandında ısınma problemi olmayan kronik sıkıntıları olmayan önerilerinizi bekliyorum

Yeni laptoplarında altı hep geniş ızgaralı.

i5 ne kadar ısınabilir? Ayrıca GameGaraj'ın yeni serilerinin soğutması iyi.
wolfenstein oynarken 4050 i5-12600hx lenovo loq serisi vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

watt kısıtlaması yapınca kendisine geliyor ısı olarak yoksa 100 dereceleri çok rahat görüyor

Ekler

• bu.webp
    bu.webp
    107.6 KB · Hit: 23
wolfenstein oynarken 4050 i5-12600hx lenovo loq serisi vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

watt kısıtlaması yapınca kendisine geliyor ısı olarak yoksa 100 dereceleri çok rahat görüyor
170W adaptörde varsa tadından yenmez, anakartı meşhur bu serinin.

170W adaptörde varsa tadından yenmez, anakartı meşhur bu serinin.
aynen öyle 170 w adaptörle yolladılar :D ama bu anakartı yakanın seri numarasından farklı hb den alırken sormuştum ürün uzmanına

aynen öyle 170 w adaptörle yolladılar :D ama bu anakartı yakanın seri numarasından farklı hb den alırken sormuştum ürün uzmanına
Şunu önerip yüzü kızaranda yok. LOQ çıkmadan mı yayılmadan önce kendi laptopumu incelemiştim. Bana dediler ki 180w adaptör var alınmaz hepsi de LOQ önerdi o bana bunu yazanların. :D

Şunu önerip yüzü kızaranda yok. LOQ çıkmadan mı yayılmadan önce kendi laptopumu incelemiştim. Bana dediler ki 180w adaptör var alınmaz hepsi de LOQ önerdi o bana bunu yazanların. :D
hocam fiyatı uygun diye almıştım ama çekilecek dert değil . ucuz etin yahnisi yavan olurmuş :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
hocam gamegarajı ilk defa duyuyorum bi inceliyim youtubeden teşekkürler
Gamegaraj çok iyi MSI donanımını kullanıyor, adaptörü yüksek w muhtemelen ve kasa tasarımı vs. on numara.
Slayer serisi için konuşuyorum X5T'de güzel çok ısınmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,814
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri