arkadaşlar selam gaming laptop önerisi arıyorum 40/45 bandında ısınma problemi olmayan kronik sıkıntıları olmayan önerilerinizi bekliyorum
hocam intel işlemcilerden korkuyorum çünkü şuan kullandığım pc en ufak bir oyunda bile 100 dereceleri görüyor
i5 ne kadar ısınabilir? Ayrıca GameGaraj'ın yeni serilerinin soğutması iyi.hocam intel işlemcilerden korkuyorum çünkü şuan kullandığım pc en ufak bir oyunda bile 100 dereceleri görüyor![]()
wolfenstein oynarken 4050 i5-12600hx lenovo loq serisi vardıi5 ne kadar ısınabilir? Ayrıca GameGaraj'ın yeni serilerinin soğutması iyi.
170W adaptörde varsa tadından yenmez, anakartı meşhur bu serinin.wolfenstein oynarken 4050 i5-12600hx lenovo loq serisi vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
watt kısıtlaması yapınca kendisine geliyor ısı olarak yoksa 100 dereceleri çok rahat görüyor
aynen öyle 170 w adaptörle yolladılar170W adaptörde varsa tadından yenmez, anakartı meşhur bu serinin.
Şunu önerip yüzü kızaranda yok. LOQ çıkmadan mı yayılmadan önce kendi laptopumu incelemiştim. Bana dediler ki 180w adaptör var alınmaz hepsi de LOQ önerdi o bana bunu yazanların.aynen öyle 170 w adaptörle yolladılarama bu anakartı yakanın seri numarasından farklı hb den alırken sormuştum ürün uzmanına
hocam fiyatı uygun diye almıştım ama çekilecek dert değil . ucuz etin yahnisi yavan olurmuşŞunu önerip yüzü kızaranda yok. LOQ çıkmadan mı yayılmadan önce kendi laptopumu incelemiştim. Bana dediler ki 180w adaptör var alınmaz hepsi de LOQ önerdi o bana bunu yazanların.![]()
hocam gamegarajı ilk defa duyuyorum bi inceliyim youtubeden teşekkürler
Gamegaraj çok iyi MSI donanımını kullanıyor, adaptörü yüksek w muhtemelen ve kasa tasarımı vs. on numara.hocam gamegarajı ilk defa duyuyorum bi inceliyim youtubeden teşekkürler