Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming Laptop önerisi en fazla 30k

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
dostum birincisi 30 k fiyat var diye 30kya laptop satmıyoruz burda ayrıca buda seni hiç alakadar etmez ben ucuz yollu işini görecek öneride bulundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen gülücük atıyorsun hala sorunlumusun dostum?
O işler pek öyle olmuyor bizim arkadaşta sadece e football oynamak için 30k almıştı 1 hafta geçti forza asetto ready or not tarzı oyunlar oynamaya başladı en azindan o kadar bütçesi varsa iyi bir şey alsın başka oyunlar oynamak isterse sıkıntı yaşamasın ve uzun ömürlü bir şey alması daha iyidir

akira_267

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hüseyin Enes Albayrak
bu modeli hiç farketmemiştim alınır güzel laptop fiyatıda güzel
Benimde kafama yattı

Kendim 16 kullaniyorum arkadasta nitro 5 var diğerlerine göre fanlar daha fazla çalışıyor şu anlık başka sıkıntı yaşamadım
Öneri için teşekkür ederim

O işler pek öyle olmuyor bizim arkadaşta sadece e football oynamak için 30k almıştı 1 hafta geçti forza asetto ready or not tarzı oyunlar oynamaya başladı en azindan o kadar bütçesi varsa iyi bir şey alsın başka oyunlar oynamak isterse sıkıntı yaşamasın ve uzun ömürlü bir şey alması daha iyidir
Dostum bi yandan sıfır ikinci el satanlara bakıyodum https://shbd.io/s/UkFFTRiQ bu nasıl sence

Benimde kafama yattı

Dostum bi yandan sıfır ikinci el satanlara bakıyodum https://shbd.io/s/UkFFTRiQ bu nasıl sence
İyimi yani

Son düzenleme:

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
Benimde kafama yattı

İyimi yani
V15 serisini önermem ya

V15 serisini önermem ya
Hatta başında v olanlar pek önermem

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Ege
Bu ikinci el attığımla anlaştım 26 sade bilgisayar için onu alıcam.
Yanlış bilmiyorsam kasası kötü ve bazı modellerinde oyundayken şarja takılıyken pil sabit kalma sorunları bulunuyor

khazen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Çalışkan
1300tl çıkıp bunu alabilirsin senın ıhtıyaçların için daha uygunu yok bu butcede

adama 2.el 3060 laptopunu satmaya çalışıyorsun bıde benım attıgım sıfır 4050 laptopa gülücük atıyorsun,çok biliyorsan sen yapsana güzel bi öneri 😀
Oncelikle bana dalga gecer gibi gulucuk attigin icin attim ayrica attigin 4050 75W gucunde muhtemelen benim laptopumun yarisi kadar falan fps alabilecegi birt kart yil 2025 adama 31k ya 8 gb laptop onermissin.

2.el düşünürsen elimde birtane var i5 12500h rtx 3050 ti 1 tb ssd 32 ram 17.3 inç 144hz
kaca satiyosun hocam?

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kaan
Oncelikle bana dalga gecer gibi gulucuk attigin icin attim ayrica attigin 4050 75W gucunde muhtemelen benim laptopumun yarisi kadar falan fps alabilecegi birt kart yil 2025 adama 31k ya 8 gb laptop onermissin.

kaca satiyosun hocam?
aklımda bir fiyat yok 20 25 arası

kaca satiyosun hocam?
ben dikkat etmemiştim harbiden 8 gbmış :D

akira_267

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hüseyin Enes Albayrak
2.el düşünürsen elimde birtane var i5 12500h rtx 3050 ti 1 tb ssd 32 ram 17.3 inç 144hz
Sen kaça satıyosun hocam bide kaç yıldır kullanıyorsun. Biyere satılık koyduysan link atarmısın

akira_267

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hüseyin Enes Albayrak
Son düzenleme:

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
1300tl çıkıp bunu alabilirsin senın ıhtıyaçların için daha uygunu yok bu butcede

adama 2.el 3060 laptopunu satmaya çalışıyorsun bıde benım attıgım sıfır 4050 laptopa gülücük atıyorsun,çok biliyorsan sen yapsana güzel bi öneri 😀
yok alınmaz bu hocam

Top Bottom