Zalman markasına bak en iyisidir birde macunu cool master pro al çok fark ettiriyor uzun yıllar laptopla boğuştumSelam herkese, eski kullandığım soğutucudan memnun kalmadım ve soğutucu arıyorum. Şimdiden teşekkürler
Selam herkese, eski kullandığım soğutucudan memnun kalmadım ve soğutucu arıyorum. Şimdiden teşekkürler
Selam herkese, eski kullandığım soğutucudan memnun kalmadım ve soğutucu arıyorum. Şimdiden teşekkürler
Kardeşim sakın alma bende almıştım dizine koyduğunda veya masaya o demir ayakları kayıyor stand kapanıyor kısa yapmışlar hepsinde böyleHacı ben bunu alcam bunu öneriyorum hem fan hızı isteğe bağlı arttırılabiliyor sıcaklık göstergesi var bence parasını hakediyorFrisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand Fiyatı
Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bence markası güvelinir bir ürün al mesela ben frisby marka 110 tl ye falan aldım 2büyük fanlı 2de küçük fanlı 1ay kullandıktan sonra usb girişleri bozulduSelam herkese, eski kullandığım soğutucudan memnun kalmadım ve soğutucu arıyorum. Şimdiden teşekkürler