Neler Yeni

Gaming laptopta hangi tarafa yönelmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih

arkadaşlar önemli bir sorun olacak, 30k bütçem var 4050 li bütçeme uygun bu iki laptopu buldum. Casper hakkında çok şikayet var ve hp nin ekran kartının watt ı yanlış bilmiyorsam 75, sizce bu ikisinden birini almak mantıklı olurmu yoksa 30 serisinden yüksek watt lı bir laptopamı yönelmek mantıklı olur. Düşüncelerinizi bekliyorum

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

arkadaşlar önemli bir sorun olacak, 30k bütçem var 4050 li bütçeme uygun bu iki laptopu buldum. Casper hakkında çok şikayet var ve hp nin ekran kartının watt ı yanlış bilmiyorsam 75, sizce bu ikisinden birini almak mantıklı olurmu yoksa 30 serisinden yüksek watt lı bir laptopamı yönelmek mantıklı olur. Düşüncelerinizi bekliyorum
Casperin güncel kasada sorunu çözdüğünü okumuştum emin değilim ama kontrol etmeyi unutmayın ve eğer 30 serisinden kart alacaksanız 3060 ise yüksek watt ile daha yüksek performans verecektir ama 4050 için konuşmak gerekirse 75W oyunlarda iş yapar ancak max testlerde 140W a kadar çıkabiliyor

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Casperin güncel kasada sorunu çözdüğünü okumuştum emin değilim ama kontrol etmeyi unutmayın ve eğer 30 serisinden kart alacaksanız 3060 ise yüksek watt ile daha yüksek performans verecektir ama 4050 için konuşmak gerekirse 75W oyunlarda iş yapar ancak max testlerde 140W a kadar çıkabiliyor
90-100 watt olsa yeter .
140 watta ekstra bir performans yok

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
90-100 watt olsa yeter .
140 watta ekstra bir performans yok
Sadece oyun bazlı düşünmeyin ekran kartına yük veren çeşitli iş uygulamarında daha yüksek watt değerlerine çıkabiliyor cihaz performans artışı az da olsa oluyor furmark gibi testlerde daha yüksek wattlara çıktığını görebiliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi standart kullanıcı için gerekliliği tartışılır demek istediğiniz o ise

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Sadece oyun bazlı düşünmeyin ekran kartına yük veren çeşitli iş uygulamarında daha yüksek watt değerlerine çıkabiliyor cihaz performans artışı az da olsa oluyor furmark gibi testlerde daha yüksek wattlara çıktığını görebiliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi standart kullanıcı için gerekliliği tartışılır demek istediğiniz o ise
Çıkıyor yüksek watt değerlerine ama Nvidia 4070'e kadar olan kartlara güvenlik limiti koyuyor, ekstra performans alamıyoruz.

Top Bottom