- Bütçe
- 3500
BİLMİYORUM İŞTE O YÜZDEN SORUYORUM EĞER FARK EDİLMİYORSAİnsan oğlu bunu anlayamaz. Anlarım diyen babayiğit varsa er meydanına![]()
B550 TOMHAWK ANAKARTKardeşim o 1 ms 4 ms mevzusu biraz farklı. Birazdan gözle görünmez diyecek kişiler gelmeden söyleyim dedimyani gözle görünmüyor ama iş ekran kartı işlemci arasında gelince o 4 ms olayı ghostinge sebep oluyor. Panelde dandikse zaten vay gele haline. Şimdi bir sürü detay var. GTG, Mprt , griden griye tepkimede 4 ms olayı farklı. Konulara bak bunla ilgili yoksa bende bir bilgilendirme konusu açmayı düşünüyorum.
ı monitörde ghosting olduğunu duydum.BİLMİYORUM İŞTE O YÜZDEN SORUYORUM EĞER FARK EDİLMİYORSA
Xiaomi Mi Curved BHR4269GL
bu monitörü almayı düşünüyorum baya güzel büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:
B550 TOMHAWK ANAKART
3070 EKRAN KARTI
RYZEN 7 İŞLEMCİLİ BİR SİSTEM TOPLADIM
MONİTÖRDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNCELİK GAMİNG OLMASI AMA EKSTRA ÖZELLİKLERİ HER ZAMAN SEVERİM
Bence bu sisteme 1ms 144hz veya üstü iyi gider. Gtx 1060 6gb ryzen 5 1600 60hz monitör almıştım pişmanım ama galiba hertz msden önemli ama tam olarak farkı ben de bilmiyorum. Bütçe biraz daha arttırabilirse 1ms iyi olur benceBİLMİYORUM İŞTE O YÜZDEN SORUYORUM EĞER FARK EDİLMİYORSA
Xiaomi Mi Curved BHR4269GL
bu monitörü almayı düşünüyorum baya güzel büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:
B550 TOMHAWK ANAKART
3070 EKRAN KARTI
RYZEN 7 İŞLEMCİLİ BİR SİSTEM TOPLADIM
MONİTÖRDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNCELİK GAMİNG OLMASI AMA EKSTRA ÖZELLİKLERİ HER ZAMAN SEVERİM
BU FİYATA 1MS BULUNABİLİNİYOR AMA 34 İNÇ OLMUYORBence bu sisteme 1ms 144hz veya üstü iyi gider. Gtx 1060 6gb ryzen 5 1600 60hz monitör almıştım pişmanım ama galiba hertz msden önemli ama tam olarak farkı ben de bilmiyorum. Bütçe biraz daha arttırabilirse 1ms iyi olur bence
Özür dilerim haklısınız tam bakmadım monitörlere, Xiaomi Mi Curved Hepsiburada sitesinde 4.9 yıldız almış 166 değerlendirme var,Ms testleri yazsanız acaba youtubeye çıkabilir. Çok fark yoksa alınır bence bu 4ms monitör dehşetmiş şimdi baktım kusura bakma burda 1ms 4ms farkı bence olmayacaktır alabilirisin ama yine araştırma yapmakta fayda var. 34 inch kavisli çok iyi monitöre benziyorBU FİYATA 1MS BULUNABİLİNİYOR AMA 34 İNÇ OLMUYOR
aynen benimde hoşuma gitti ama 1ms ile 4ms arasındaki farkı iyice araştırmam lazım galiba fark edilmiyorsa direk xiaomi alır geçerimÖzür dilerim haklısınız tam bakmadım monitörlere, Xiaomi Mi Curved Hepsiburada sitesinde 4.9 yıldız almış 166 değerlendirme var,Ms testleri yazsanız acaba youtubeye çıkabilir. Çok fark yoksa alınır bence bu 4ms monitör dehşetmiş şimdi baktım kusura bakma burda 1ms 4ms farkı bence olmayacaktır alabilirisin ama yine araştırma yapmakta fayda var. 34 inch kavisli çok iyi monitöre benziyor
Buna kesinlike katılıyorum. Yok efendim insan gözü 10 ms altını hissedemezmiş. Doğru diyorlar aslında insan gözü hissetmez insan beyni hisseder. Önemli olan gözünüzün hissetmesi değil beyninizin hissetmesi. Çünkü etrafı gören beynimizdir aslında göz sadece beyne ışık sinyallerini ileten bir organdır.Kardeşim o 1 ms 4 ms mevzusu biraz farklı. Birazdan gözle görünmez diyecek kişiler gelmeden söyleyim dedimyani gözle görünmüyor ama iş ekran kartı işlemci arasında gelince o 4 ms olayı ghostinge sebep oluyor. Panelde dandikse zaten vay gele haline. Şimdi bir sürü detay var. GTG, Mprt , griden griye tepkimede 4 ms olayı farklı. Konulara bak bunla ilgili yoksa bende bir bilgilendirme konusu açmayı düşünüyorum.